Assistancekåren - Assistancekåren går in som sponsor till En Svensk Klassiker

Assistancekåren går in som sponsor till En Svensk Klassiker

En Svensk Klassiker

Idag går ett nyhetsbrev ut till 25.000 mottagare från ESK:s register.

I nyhetsbrevet står nedan information: 

Assistancekåren ny partner till En Svensk Klassiker

Assistancekåren, Sveriges marknadsledande och enda helt rikstäckande bärgningsorganisation, går in som partner till En Svensk Klassiker under de tre kommande åren, 2014-2016.

-Vi är glada att få nöjet att stödja denna anrika Klassiker för motionssverige, säger Kenneth Gustavsson, reklamansvarig på Assistancekåren.

- Vi ser kopplingen på flera punkter: att motionera är en positiv trend som dessutom är nödvändig för allas allmänna hälsa. Assistancekårens bärgare jobbar i en tuff miljö, dygnet runt, året om, i alla väder.

- Då är det än mer viktigt att sköta om sin kropp för att klara av att jobba i stressiga trafiksituationer, där det verkligen gäller att behålla lugnet och vara skärpt. Vår ambition är att implementera Arbetsplatsklassikern inom vår organisation, öka medvetandet om motionens betydelse för den egna hälsan, fortsätter han.

-Assistancekåren är en äkta klassiker för Sveriges bilister! "Kåren" är ett begrepp Inom Sveriges bärgningshistoria: Räddningskåren var pionjärerna och startade 1947, Bärgningskåren tog vid 1965, för att sedan omvandlas till Assistancekåren 1992.

-Logistiken kring loppen måste fungera till 100%. Upp till 500.000 personer är involverade på olika sätt i de olika loppen. De flesta tar sig till tävlingarna via fordon, bil eller buss. Det är viktigt att snabbt och kvalitativt kunna vara behjälplig om något skulle inträffa med fordonet till och från loppen. Assistancekåren finns på 160 orter i landet och har kapaciteten för detta.

- Vi är stolta och glada över samarbetet med Assistancekåren, säger Michael Thorén, VD för En Svensk Klassiker.

Dela gärna: