Samarbetspartners

Det finns s k assistanspaket på marknaden, d v s en sorts självriskeliminering till en årlig kostnad. I princip innebär det att självrisken på räddningsförsäkring "försäkras" bort. Kostnaden varierar beroende på omfattning, geografisk täckning mm. En förutsättning för att teckna ett assistanspaket är att man har minst en halvförsäkring på bilen. Andra krav som bilens ålder kan också förekomma.

ASSISTANCEKÅREN VÄGHJÄLP

Assistancekåren har ett eget assistanspaket, se https://www.assistancekaren.se/vaghjalp/ och är också åtgörare till så gott som samtliga på marknaden förekommande paket, d v s det är någon av våra bärgningsbilar som hjälper den nödställda bilisten.

Mer information om dessa finns hos respektive företag som säljer assistanspaket. här är några exempel:

SOLID Vägassistans

www.solidvagassistans.se

Med Solids Vägassistansförsäkring får du ett omfattande skydd vid ofrivilligt driftstopp orsakat av exempelvis motorstopp, urladdat batteri, el-problem, punktering, tekniska fel, bränslebrist eller om du helt enkelt råka låsa in din startnyckel. Hjälpen är alltid nära till hands och du riskerar inte att bli stående på vägen! Välj mellan vårt Baspaket som hjälper dig vid de flesta vanliga missöden i trafiken eller vårt Premiumpaketet som ger dig högre ersättning samt en tankafel- och bilnyckelförsäkring.

 Klicka på länken för att läsa mer och teckna Solid Vägassistans.

 

M Väghjälp

https://www.motormannen.se/tjanster/m-vaghjalp/

Motormännens Riksförbund - M Väghjälp ger dig bärgning eller självriskreducering på räddningsförsäkringen om du får motorstopp och blir stillastående. Du kan som medlem i Motormännen exklusivt teckna M Väghjälp för låga 225 kr per år.

Klicka på länken om du vill veta mer!

Midland Garanti På Väg

www.midlandoil.se

Midland har ett omfattande program för ett tryggare bilägande. För nya bilar, upp till fyra år, finns motorgaranti upp till tio år eller 50.000 mil. Begagnade bilar, äldre än fyra år, kan få vägassistans som tar bort självrisken. Alla bilar som kör på Midland motorolja får också en automatisk kallelse till service. Att byta motorolja genom regelbunden service stärker motorns livslängd och minskar risken för motorhaveri. Plus att man kan få motorgaranti och fri vägassistans.

Klicka på länken om du vill veta mer!