DYGNET RUNT
020-912 912

Assist Hero – Kvalitetssäkring & arbetsglädje i bärgarnas nya mobila arbetsverktyg

Assistancekåren lanserar nu Assist Hero, ett nytt mobilt arbetsverktyg för kvalitetssäkring och arbetsglädje som i förlängningen kommer ge en ännu bättre kundupplevelse.

Assist HeroKvalitetssäkring och arbetsglädje i Assistancekårens nya mobila arbetsverktyg

Assistancekåren lanserar nu Assist Hero, ett mobilt arbetsverktyg för kvalitetssäkring, arbetsglädje och i förlängningen fler nöjda kunder. Bärgaren når alla sina uppdrag via Assist Hero i mobilen, tar bilder som läggs till ärendet och säkerställer att det utförs på rätt sätt. Utöver arbetsverktygen samlas all personlig feedback från kunder och som extra krydda blir varje enskild bärgare en del av AK Allstars, vår internliga som gör varje arbetsdag lite roligare.

Vi arbetar strategiskt med att förbättra vår kundnöjdhet. För Assistancekåren som samverkande organisation kan vi med Assist Hero säkerställa vårt redan fantastiska kundbemötande, där även snabb ankomsttid i hela Sverige, utbildad personal och arbetsglädje är redan viktiga delar i framtidens bilbärgning och vägassistans säger Mats Nilsson, vd på Assistancekåren.