DYGNET RUNT
020-912 912

Assistancekåren presenterar UpTimes på MRF:s Lack- och Skadekonferens

Assistancekåren var på plats med utställningsmonter och föreläsare på MRFs Lack- och skadekonferens 25-26 januari 2024 som hölls på Clarion Hotel Arlanda.

Assistancekåren representerades av VD Linda Gyllensvärd, Nätverkschef Thomas Hjellström, Nicklas Ljungfeldt från Conny Ljungfeldts Bilbärgning AB, Kundansvarig Fredrik Jansson och Samordnare Michael Östman.

Där lyftes aktuella och viktiga frågor i branschen med många intressanta och spännande talare inför 300 personer från branschen samt leverantörer. Niclas Ljungfeldt från Assistancekåren föreläste tillsammans med Rickard Wiberg, Lagerstedtsfamiljen, om ett nytt koncept för verkstäder, UpTimes.

UpTimes är en tjänst från Assistancekåren som ger verkstäder realtidsinformation från skadeplatsen och tillgång till Assistancekårens uppställningsplatser, dygnet runt. Våra bärgare tar bilder på det skadade fordonet på skadeplatsen, i samma sekund ser verkstaden det på sin dator och i mobilen. Beroende på skadans komplexitet, tillgängligheten av reservdelar eller verkstadens kapacitet, kan den välja att bilen levereras direkt eller mellanlagras på Assistancekårens lokala uppställningsplatser och en ny leveranstid.

 


Datum: januari 31, 2024 Tid: 15.45