DYGNET RUNT
020-912 912

Jimmy Kindström Motala – Svensk mästare i positiv feedback

Fantastiskt vilket gensvar, över 800 har röstat i Assistancekårens SM i positiv feedback. Bland de 5000 som skickat in kommentarer i samband med våra kundundersökningar har Jimmy Kindström röstats fram till vinnare, och är en av anledningarna till att vår kundnöjdhet är 99% i snitt. Jimmy väljer att ge 10 000 kr till kvinnojouren i Motala.

Vi följer upp våra uppdrag löpande genom enkäter. Varje år svarar 15-20000 kunder och ca 5000 lämnar synpunkter utöver betygsättningen. Av alla svar under 2020 och har vi nominerat 5 bärgare som gjort extra avtryck i våra ögon.

Vinnande feedback 🙂


”Vill uppmärksamma lite extra hur väldigt trevligt och effektivt bemötandet var. Jag var lite skärrad innan dom kom, då jag hade fått sladd på bilen när däcket smällde och även om det inte var jättedramatiskt och jag lyckades få stopp utan att ha hamnat i diket så var det ändå läskigt och då var det väldigt skönt när dom kom och var så trevliga och jag blev lugn direkt av själva känslan att dom hade koll på läget och jag kände mig trygg att åka vidare hem sen. Har absolut inget som jag tycker kunde gjorts bättre utan det är bara välförtjänt beröm.”

 

Varför tror du att du har vunnit denna hedervärda titel?
Jag behandlar andra som jag vill bli behandlad själv. Är aldrig sur eller gnällig, gillar inte att bli bemött så, därför bemöter jag de jag träffar på ett glatt och trevlig sätt.

Vad tycker du om tävlingen?
Kul att det händer något positivt. Det muntrar upp att blir utnämnd och visar att mitt sätt går hem.

Något annat du vill tillägga?
Egentligen försöker jag hålla mig borta från all uppmärksamhet, säger Jimmy med ett skratt.

Vad vill du skänka vinstpengarna, 10.000 kr till?
Jag vill skänka pengarna till Kvinnojouren i Motala.

 

Våra kunders uppfattning om oss är avgörande för vår organisation. Stort grattis till dig Jimmy, ett stort tack till alla våra medarbetare och alla som har röstat.

Assistancekåren Sweden AB