Ring för bilbärgning och vägassistans dygnet runt på 020-912 912.
Ha position (se Google maps) och registreringsnummer till hands.

Vårt Servicecenter förmedlar ditt uppdrag till rätt bärgare i hela landet. Vi har uppgifter om ditt fordon, ägare, vägnät, försäkringsbolag, verkstäder mm. Sverige dygnet runt: 020 – 912 912. Europa dygnet runt: +46 8 627 57 57
Hitta lokal bärgare Information in other languages

DYGNET RUNT
020-912 912

Försäkringsbolaget Protector är ny partner med Assistancekåren

Protector är ett försäkringsbolag med transportbolag och kommuner som kunder. Med Assistancekåren kan de säkerställa sin verksamhet och kundrelationer längs Sveriges vägar.

Vi hos Protector tycker Assistancekåren levererar en bra produkt på en tuff marknad där konkurrenter har svårt att hålla tempot

”Anledning till att Protector valt att fördjupa sitt samarbete med Assistancekåren bygger framförallt på att grundprodukten bärgning levererats på ett bra sätt i hela landet utan undanflykter. I tillägg upplever vi Assistancekåren som flexibla och hungriga i att hitta tekniskt bra lösningar för våra gemensamma kunder.”

Robin Dahl | Motorskadespecialist

 


.

Vi välkomnar Protector som AK Partner för organisationer

Vi tar ansvar för att våra kunders verksamhet längs Sveriges vägar fungerar optimalt och på samma sätt i hela landet. Vår digitaliserade bärgningsorganisation har idag en tätposition. Det innebär att vi kan säkerställa snabba ankomsttider, fullständig support, kundanpassningar och uppföljning. Vi är glada att Protector sett det stora värdet av vår verksamhet, och välkomnar företaget som AK Partner för organisationer.

Mats Nilsson | Vd Assistancekåren Sweden AB