DYGNET RUNT
020-912 912

Så här fungerar det när du ringer Assistancekåren på 020-912 912

När du ringer 020-912 912 till Assistancekåren så väljer du att prata med en telefonist eller en göra en digital beställning där du går före i kön och blir positionerad med automatik.

Ring 020-912 912 och välj digital beställning

Du får ett SMS till din mobil, vilket gör att du inte behöver någon app och dessutom så går du före i kön. Klicka på länken och du får se en larmpanel. Du gör ett par enkla val och klickar på beställ. I samma stund blir du positionerad och den bärgare som är närmast tilldelas uppdraget. Sekunden senare får du ett SMS med ankomsttid, din position och kontaktuppgifter till bärgaren som kontaktar dig när de är på väg.

 

Ring 020-912 912 och prata med kundservice

När du ringer till Assistancekåren och är i behov av hjälp på vägen, kommer våra operatörer snabbt ställa ett par viktiga frågor. Vi behöver veta vad som hänt, var du är och vilket fordon vi ska hjälpa dig med. Det är bra om du har ditt registreringsnummer och kartposition till hands när du ringer. Vår personal ser vilken bärgare som är närmast och tilldelar uppdraget. Ringer du från en mobiltelefon så får du ett SMS med bärgarens kontaktuppgifter.