DYGNET RUNT
020-912 912

Garagebärgare från Assistancekåren

.

Garagebärgare för personbilar och mindre fordon

En garagebärgare från Assistancekåren är ett fordon som används för att bärga personbilar och andra fordon som har blivit skadade eller har gått sönder på vägen. Bärgning med en garagebärgare kan ske på olika sätt, beroende på skadan eller problemet med fordonet.

En vanlig metod för bärgning med en garagebärgare är att använda en karm för att lyfta upp fordonet och flytta det till en säker plats, som en verkstad eller ett garage.

Assistancekåren har garagebärgare i hela landet

Det är viktigt att följa rätt procedur när man bärgar ett fordon med en garagebärgare, för att undvika skador på fordonet eller personskador. Detta innebär att man måste använda rätt utrustning och tekniker, och att man måste vara väl förberedd och följa säkerhetskrav.

Assistancekåren är en viktig del av landet infrastruktur och hjälper till att hålla trafiken igång genom att snabbt och säkert ta hand om problem med fordon på vägen. Deras garagebärgare är en viktig del av deras arbete och hjälper till att säkerställa att fordonen kan komma tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

 

Bärgningsfordonet Garagebärgare är vanliga vid vägassistansuppdrag

Garagebärgare som du ofta i tätbebyggda områden för att lyfta och ta med sig fordon. De är används vid vägassistans som punktering, låsöppning, hjälp på plats bränslebrist mm

.

 

Garagebärgare från Assistancekåren
Garagebärgare från Assistancekåren