DYGNET RUNT
020-912 912

Servicebilar från Assistancekåren

.

Assistancekårens servicebilar är snabbt på plats

Assistancekårens servicebilar är en viktig del av deras verksamhet och är utformade för att vara först på plats vid en bärgning eller annan trafikrelaterad händelse. Servicebilarna är utrustade med det senaste verktygen och utrustningen för att kunna hjälpa till med allt från enkel bilreparation till mer avancerade bärgningsoperationer.

En servicebil från Assistancekåren kan vara först på plats vid en bärgning eller annan trafikrelaterad händelse. Deras snabba respons gör det möjligt att hantera situationen på plats innan en bärgare anländer. Servicebilarna är utrustade med verktyg och utrustning för att kunna hjälpa till med enklare reparationer, som att byta däck eller starta en bil med död batteri.

Servicebilar hjälper till vid bärgning och vägassistans

Servicebilarna kan också bidra med hjälp vid bärgningar av fordon. De är utrustade med verktyg och utrustning för att kunna hjälpa till med att säkra och stabilisera fordonet innan det bärgas. De kan också hjälpa till med att hålla trafiken flytande genom att hantera trafikstockningar och säkerställa att vägarna är säkra.

Assistancekårens servicebilar är ett viktigt verktyg för att hålla trafiken igång och hjälpa bilister i nöd. Deras snabba respons och professionella personal gör det möjligt att hantera situationen på plats och säkerställa att fordonet kan komma tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

.

 

Servicebil från Assistancekåren
Servicebil från Assistancekåren