DYGNET RUNT
020-912 912

Tung flakbärgare med kran från Assistancekåren

.

Bärgning av tunga fordon med flak och kran

Tunga flakbärgare från Assistancekåren är en speciell typ av flakbärgare som är utrustade för att hantera större och tyngre fordon. Dessa fordon kan vara lastbilar, bussar eller entreprenadmaskiner. Vissa av dessa tunga flakbärgare är också utrustade med kranar, vilket gör det möjligt att lyfta och flytta dessa tyngre fordon på ett säkert sätt.

En av fördelarna med att använda en tung flakbärgare från Assistancekåren är att de är snabbt på plats vid en bärgning. Assistancekåren har ett brett nätverk av stationer och bärgare spridda över hela Sverige, vilket gör att de kan nå platsen för bärgningen snabbt och effektivt. Detta är viktigt för att minimera trafikstockningar och säkerställa att fordonet kan komma tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

Infrastruktur för bärgning av tunga fordon i hela Sverige

Tunga flakbärgare från Assistancekåren är utrustade med den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att bärgningen sker på ett säkert och professionellt sätt. De är kapabla att hantera alla typer av fordon, från personbilar till lastbilar och bussar. De använder också olika tekniker för att bärga fordonet, som lyft med kranar eller drag med släp.

Att ha en tung flakbärgare från Assistancekåren på plats vid en bärgning är en trygghet för bilägare och trafikanter. Assistancekårens professionella och erfarna personal säkerställer att fordonet bärgas säkert och effektivt, och att trafiken kan komma igång så snabbt som möjligt. De har kranar som gör det möjligt att lyfta och flytta dessa tyngre fordon på ett säkert sätt. Assistancekåren finns i hela Sverige och är alltid redo att hjälpa till vid bärgning.

.

.

Tung flakbärgare med kran
Tung flakbärgare med kran från Assistancekåren