Ring för bilbärgning och vägassistans dygnet runt på 020-912 912.
Ha position (se Google maps) och registreringsnummer till hands.

Vårt Servicecenter förmedlar ditt uppdrag till rätt bärgare i hela landet. Vi har uppgifter om ditt fordon, ägare, vägnät, försäkringsbolag, verkstäder mm. Sverige dygnet runt: 020 – 912 912. Europa dygnet runt: +46 8 627 57 57
Hitta lokal bärgare Information in other languages

DYGNET RUNT
020-912 912

Transport av båtar

Båttransport – vi hämtar och lämnar din båt


Assistancekåren utför säkra och trygga båttransporter runt om i hela Sverige. Du kan anlita oss när du exempelvis har köpt en ny båt på annat ort och ska frakta hem den, eller när det är dags att flytta din båt från vinterförvaringen till bryggan där den ligger under säsongen. Vi kan lyfta och hantera både större och mindre motorbåtar, segelbåtar och vattenskotrar. Att transportera en båt kräver försiktighet för att inte skada till exempel skrov eller mast. Med många år i branschen har vi stor vana av frakta båtar. Anlita oss för att på ett säkert sätt utföra en båttransport åt dig.

Frakta och transportera båt inom Sverige


Oavsett om du ska transportera din båt en kort eller lång sträcka så kan vi hjälpa till. Vi arbetar främst inom Sverige men vissa stationer kan även transportera båtar till och från platser utanför landet. Avståndet ska inte vara något hinder när du hittar din nya drömbåt, vi hjälper dig med frakten till hemorten och kan även lyfta ner och sjösätta båten utan problem. Vi är den utrustning och erfarenhet som krävs och vi vet vad hur vi ska frakta en båt på bästa sätt.

  • Kostnad och pris för båttransport

Hur mycket en båttransport kostar varierar beroende på vilken typ av bärgare som behövs samt hur långt avstånd som båten ska transporteras. Ta kontakt med vårt servicecenter på 020-912 912 eller din lokala station för att få pris och offertförslag. Vi har kunskapen som behövs för att ta fram den bästa lösningen för dina behov.

  • Leverans av båtar utanför landet

Assistancekåren kan hjälpa till med att transportera båtar både inom landet men också utanför Sveriges gränser. När du tar kontakt med oss kan vi undersöka vilka möjligheter som finns i ditt fall. Vissa av våra stationer tar uppdrag kring frakt, leverans och transport utanför Sverige. Denna tjänst kan du använda dig av både som privatperson och företagare.

Förboka båttransport i god tid


När våren närmar sig och värmen kommer till oss blir det ofta stort intresse för att få sin båt på plats vid bryggan eller i hamnen. Passa därför på att boka in din båttransport i god tid inför den kommande säsongen. Hur lång väntetid och vilken kapacitet vi har på just din ort beror på var i landet som du befinner det. Det bästa du kan göra är att kontakta vårt servicecenter som kan ge dig besked både kring när lediga tider finns och till vilken kostnad.