DYGNET RUNT
020-912 912

Biltransport

Transport av personbilar, veteranbilar och specialbilar

Transport av veteranbilar och specialbilar

Boka transport av veteranbilar


Runt om i hela landet finns det många entusiaster av veteranbilar. Dessa bilar är inte lämpade för längre sträckor av motorvägskörning. Vi på Assistancekåren kan hjälpa till med att frakta veteranbilar, både längre och kortare sträckor, oavsett om den ska till en verkstad eller en ny ägare någonstans i Sverige. För många ägare är veteranbilen en riktig ögonsten som man är rädd om, och både den ekonomiska och emotionella betydelsen kan vara stor. Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap kring frakt och transport av veteranbilar, välkommen till oss när din juvel ska förflyttas.

Trygg och säker leverans


Som ägare är det viktigt att du kan lita på att vi utför transporten av din veteranbil eller specialbil på bästa sätt. Vårt fokus är alltid att genomföra en trygg och säker leverans från det att vi hämtar bilen tills att den lämnas på önskad ort. Vi har en rad olika bärgare, beroende på vad som krävs för just din bil. Till exempel så kan vi lyfta på och av bilen på flaket, om det inte finns möjlighet att köra upp den.

  • Frakt av värdefulla specialbilar

    Det finns många specialbilar och sportbilar som är mycket värdefulla och bör hanteras med försiktighet vid transporter. Ibland kan de behöva fraktas längre avstånd, exempelvis vid ett köp eller försäljning. Detta hjälper vi gärna till med. Du är alltid välkommen att ringa vårt servicecenter, dygnet runt, på 020-912 912 om du har specifika frågor gällande en transport av din bil. Vi har bred erfarenhet av att frakta alla typer av fordon och kan hjälpa till att transportera din specialbil inom hela Sverige. Vissa stationer kan även hämta och leverera fordon utanför landet.

  • Transportera din sportbil med oss
    Assistancekåren hjälper dig att frakta din sportbil på ett säkert sätt. Exempelvis så kan du ha köpt en ny bil långt från din hemort och behöver hjälp med transport, eller så kan du ha behov av att få in den till en verkstad för reparation – oavsett behov så kan vi hjälpa dig med frakten. Priset för transporten beror på vilken typ av bärgare som krävs och hur lång sträcka som bilen behöver fraktas. Kontakta din lokala station för att få ett pris och en offert.

Biltransport för veteranbil


Låt din veteranbil bli omhändertagen på bästa sätt när det är dags för en biltransport. Vi finns tillgängliga för att utföra transporter året runt. För att vara säker på att det kan ske under en specifik dag, vecka eller period på året så rekommenderar vi att du i god tid förbokar din transport via vårt servicecenter. Enstaka kilometer eller många mil, vi på Assistancekåren kan hjälpa dig med frakt och transport i hela Sverige. Vi garanterar dig att vi hanterar din ögonsten med allra största varsamhet, vi vet om hur värdefull denna bil är för dig – du kan lita på oss.