DYGNET RUNT
020-912 912

Fordonstransport Anpassad

Vår tjänst innebär att vår ni själva eller vår kundservice tar emot kunden i ert namn

Företagsanpassad Fordonstransport

.

Hyr och boka biltransport


Via Assistancekåren kan du hyra och boka biltransport på flak för leverans i hela Sverige, dessutom kan frakten ske med företagets egen brandning. Vår bärgningsbilar kan transportera alla sorters fordon, från bilar, bussar och lastbilar till motorcyklar, fyrhjulingar och permobiler. Om du behöver en biltransport kontaktar du din lokala bärgare eller ringer vår servicecenter direkt på 020-912 912. Vi hjälper dig att hitta rätt transport för ditt uppdrag. Vi är tillgängliga för att hjälpa till med både kortare och längre transporter. Vissa stationer kan även arbeta utanför Sverige.

Stor kapacitet – vikter upp till 12 ton


Våra flakbärgare är gjorda för att transportera fordon på vikter upp till 12 ton. Om det inte finns möjlighet att köra eller vinscha upp fordonet på flaket har vi även extrautrustade modeller som är utrustade med exempelvis kranar. Med dem kan vi istället lyfta upp fordonet på kranen, exempelvis kan vi lyfta på ett 4-hjulsdrivet fordon utan problem. Vi har bärgningsbilar har stor kapacitet och klarar av alla typer av fordon. När du bokar din transport tar vi fram det bästa alternativet för dina behov.

  • Biltransport med flak och vinsch

Det finns olika anledningar till att man behöver boka en biltransport. Till exempel kan det vara en bil som inte startar, har varit stående en längre tid eller av annan orsak inte går att köra. Vi kan erbjuda en säkert och trygg transport där vi fraktar bilen till önskad plats. Du kan nå oss dygnet runt för att boka din biltransport, antingen via vårt servicecenter eller hos någon av våra lokala stationer.

  • Kostnad och pris för biltransport inom Sverige

Hur mycket transporten kostar beror på främst på vilken typ av bärgare som behövs och hur stort avstånd som frakten gäller. Du kan alltid kontakta din lokala station för att få ett prisförslag på en biltransport, eller vilket fordon som det gäller, samt så får du ett pris direkt när du bokar – kostnaden är klar på förhand. Välkommen till oss för din nästa bilfrakt, vi fixar en trygg och smidig transport i hela Sverige.