DYGNET RUNT
020-912 912

Våra partners erbjuder sina kunder Sveriges mest omfattande vägassistans

En vägassistansförsäkring innebär att du betalar en årlig kostnad och därefter slipper betala självrisk varje gång du behöver hjälp på vägen. Våra partners använder Assistancekåren som utförare. Det innebär att du alltid får full uppbackning av våra utbildade lokala bärgare, dygnet runt i hela Sverige.

Midland

Midland har ett omfattande program för ett tryggare bilägande. För nya bilar, upp till fyra år, finns motorgaranti upp till tio år eller 50.000 mil. Begagnade bilar, äldre än fyra år, kan få vägassistans som tar bort självrisken. Alla bilar som kör på Midland motorolja får också en automatisk kallelse till service. Att byta motorolja genom regelbunden service stärker motorns livslängd och minskar risken för motorhaveri. Plus att man kan få motorgaranti och fri vägassistans.
https://midland.se/se

VÄLJ RÄTT VÄGASSISTANSFÖRSÄKRING

Vår försäkring gäller oavsett vem som kör bilen. Tänk på det.

Det finns vägassistansförsäkringar på marknaden som är personliga och gäller inte om till exempel någon annan i familjen kör bilen. Tecknar du din försäkring med Assistancekåren eller våra partners gäller försäkringen oavsett vem som kör fordonet. Tänk på det.

Läs mer om vägassistans här