DYGNET RUNT
020-912 912
SM I POSITIV FEEDBACK
RÖSTA & VINN:
VILKEN BÄRGARE FÅR SKÄNKA 10 000 KR TILL VÄRGÖRENHET?
Antal röster: 857
Rösta till: 20 dec 2020
Rösta och vinn: Actionfigur
Vi följer upp våra uppdrag löpande genom enkäter. Varje år svarar 15-20000 kunder och ca 5000 lämnar synpunkter utöver betygsättningen. Av alla svar under 2020 och har vi nominerat 5 bärgare som gjort extra avtryck i våra ögon.

Läs vad kunderna skrivit om var och en, och rösta och vinn på den du tycker ska bli svensk mästare i positiv feedback!
Jimmy Kindström – Motala
”Vill uppmärksamma lite extra hur väldigt trevligt och effektivt bemötandet var. Jag var lite skärrad innan dom kom, då jag hade fått sladd på bilen när däcket smällde och även om det inte var jättedramatiskt och jag lyckades få stopp utan att ha hamnat i diket så var det ändå läskigt och då var det väldigt skönt när dom kom och var så trevliga och jag blev lugn direkt av själva känslan att dom hade koll på läget och jag kände mig trygg att åka vidare hem sen. Har absolut inget som jag tycker kunde gjorts bättre utan det är bara välförtjänt beröm.”
Rösta på Jimmy Kindström
Magnus Birgersson – Stockholm
”Stor flexibilitet hos er person per telefon då jag hade ett pressat tidsschema. Mycket trevligt och kompetent bemötande av bärgaren, Magnus Birgersson. Han analyserade problemet och ringde runt för att hitta en verkstad som kunde byta den trasiga generatorn. Spånga Bil och Motor gjorde jobbet på ca en timme och trots att de stänger kl 15 på fredagar så lämnade de kvar en man som väntade på mig när jag kom ca kl 15.30. Jag kunde därefter åka hem till Västerås. Inget av detta hade fungerat utan er bärgare.”
Rösta på Magnus Birgersson
Mats Bergström – Västerås / Sala
”Otroligt tacksam för killen som hjälpte oss, han väntade till taxin kom så vi slapp stå vid vägkanten med vår kattunge som vi just hämtat. En riktig hjälte!!”
Rösta på Mats Bergström
Timmie Raud – Borås / Alingsås / Ulricehamn / Svenljunga
”Personen, som hämtade min bil, var mycket trevlig och tillmötesgående, svarade tålmodig på alla min frågor och - om han vore jobbsökande (vilket han inte är) - skulle jag varmt rekommendera honom. Han berättade sakligt varför jag fått punktering och tipsade mig om att byta däck (vilket inte ingick i hans arbetsuppgifter). Han hade så rätt, personalen på Toyota höll med honom; mina däck var jättegamla. Jag är så tacksam över hans fina tillvägagångssätt. Han tog dessutom till sig - och lyssnade på - min vägbeskrivning, vilket inte många gör. Google Maps hänvisar nämligen fel men han hittade direkt, vilket jag uppskattade. Vänligen framför ett stort tack till honom”
Rösta på Timmie Raud
Tommy Hjemgård – Stockholm / Nacka / Värmdö
”Bästa servicen Bästa bemötandet Tydlig kommunikation Jag kan nästan tänka mig att anlita er även om min bil inte har gått sönder, bara låtsas och få en del av den professionellt vänligheten Tack Tommy”
Rösta på Tommy Hjemgård

TACK FÖR ATT DU HAR RÖSTAT PÅ VÅRA FANTASTISKA BÄRGARE :-)

Vill du vinna en actionfigur, fyll i din epost innan du åker vidare.


Din E-post raderas när tävlingen är över, och vinnare är presenterade.
OK