DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Vimmerby.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Vimmerby

Välkommen till Assistancekåren i Vimmerby – Ditt förstaval för vägassistans, bärgning och fordonstransporter i Vimmerby och närliggande områden.

Vi är här för att säkerställa din säkerhet på vägarna i denna vackra del av Småland. Fortsätt läsa för att upptäcka mer om vårt arbete och de viktiga vägarna, närliggande städer och framstående platser i Vimmerbys omgivningar.

Vimmerby är en pittoresk stad med en rik historia och en fantastisk omgivning. Här sammanstrålar flera viktiga vägar, inklusive E22, vilket skapar en smidig förbindelse mellan Vimmerby och städer som Kalmar och Linköping. Andra närliggande orter inkluderar Hultsfred och Västervik. Smålands natursköna landskap, med sina skogar och sjöar, gör Vimmerby till en idealisk destination för avkoppling och utomhusaktiviteter.

Under ditt besök i Vimmerby kommer du att stöta på flera välkända platser och sevärdheter. Astrid Lindgrens Värld, som ligger i staden, är en av de mest populära attraktionerna och är ett måste för besökare i alla åldrar. Du kan också utforska Smålands vackra natur och njuta av aktiviteter som kanotpaddling, vandring och fiske.

När det kommer till vägassistans och bärgning är Assistancekåren i Vimmerby alltid redo att hjälpa dig dygnet runt. Vi är lokaliserade här och har en djup förståelse för de specifika utmaningar som kan uppstå på vägarna i Vimmerby och dess omgivningar. Våra erfarna bärgare är tillgängliga vid punkteringar, motorproblem eller olyckor.

För att snabbt få den assistans du behöver, ring vårt kundcenter på det nationella numret 020-912 912. Vi använder avancerad teknik för att snabbt lokalisera den bärgare som är närmast dig och ser till att de snabbt når din plats. Dessutom skickar vi alltid ett sms med den beräknade ankomsttiden så att du kan vara väl förberedd.

Assistancekåren i Vimmerby har också omfattande erfarenhet av fordonstransporter och kan hjälpa dig med att flytta fordon av olika storlekar. Oavsett om det är en personbil, lastbil eller ett specialfordon, kan du lita på oss för säker och pålitlig transport.

Så när du behöver vägassistans, bärgning eller fordonstransporter i Vimmerby och dess omgivningar, tveka inte att kontakta Assistancekåren. Vi är här för att hjälpa dig när som helst och var som helst. Din säkerhet och trygghet är vår högsta prioritet.