DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Norrbottens län.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Norrbottens län

Bärgning och Vägassistans i Norrbotten

Vi på Assistancekåren är stolta över att vara din pålitliga partner när det kommer till bärgning och vägassistans dygnet runt i Norrbotten. Oavsett var i regionen du befinner dig, finns våra erfarna bärgare redo att rycka ut och erbjuda snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Väghjälp utan självrisk

När du väljer Assistancekåren kan du vara trygg i vetskapen om att du får väghjälp utan någon självrisk. Vi har samlat alla våra kvalificerade bärgare som är anslutna till Assistancekåren i Norrbotten här på en plats. Dessa professionella bärgare är tillgängliga dygnet runt för att säkerställa din trygghet på vägarna.

Hitta din närmaste bärgare

Genom att klicka på den ort där du befinner dig i Norrbotten kan du enkelt hitta din närmaste bärgare. Vårt mål är att minimera väntetiden och se till att du får snabb och effektiv assistans. Oavsett om du står inför ett motorhaveri, en punktering eller andra vägrelaterade problem, kan du lita på våra bärgare för att få dig på vägen igen.

Extra trygghet med Assistancekåren

När du väljer Assistancekåren får du inte bara hjälp i nöden, utan också extra trygghet. Vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för att hantera alla typer av situationer på vägen. Vårt mål är att göra din resa så smidig och bekymmersfri som möjligt.

En punktering eller ett motorhaveri kan vara stressande, men låt oss hjälpa dig. Med Assistancekåren i Norrbotten kan du vara säker på att du har en pålitlig partner vid din sida. Vi är här för att stödja dig när du behöver det som mest.