DYGNET RUNT
020-912 912

Övriga uppdrag - Vi är på plats med full styrka

Alla våra fordon är utrustade med vinsch, en del har kranar och våra tungbärgare har kraft att dra ner ett hus. Kontakta Assistancekåren på din ort för ditt unika uppdrag.
  • Bärgningsfordon kan användas till mycket

    Bärgningsbilar har både mer kraft och fler användningsområden än du anar. I vårt verksamhetsområde Bärgaruppdrag är varje uppdrag unikt. Vi hjälper energibolaget att dra kablar, vi kan riva en industriskorsten, dra upp stubbar, vinscha in en brygga eller rensa vattendrag från nedfallna träd. Behöver du hjälp med att flytta på en kanon eller dra upp en u-båt så löser vi det också. Det viktiga är att du vet att du kan anlita oss, att du kan ringa din lokala Assistancekåren station och prata om ditt uppdrag. Kan inte vi hjälpa dig så vet vi ofta vem som kan göra det.

  • Vilken kraft behöver du?

    • Våra tungbärgare kan dra med en enorm kraft, och används för att flytta, fälla och dra stora objekt.
    • Våra flakbärgare har flak och ofta kran. De passar för att lyfta och flytta på olika objekt.
    • Garagebärgare är utrustade med dragvinsch och har 4-hjulsdrift. Det gör att vi kan ta oss fram i terräng och trånga passager.

BÄRGARUPPDRAG

Många anlitar redan Assistancekåren, de vet vad vi kan

Assistancekåren syns ofta i samband med olyckor längs vägen. Många har också upptäckt fördelen med att anlita oss för andra uppdrag. Se på bilderna så förstår du när du kan ringa oss.