Ring för bilbärgning och vägassistans dygnet runt på 020-912 912.
Ha position (se Google maps) och registreringsnummer till hands.

Vårt Servicecenter förmedlar ditt uppdrag till rätt bärgare i hela landet. Vi har uppgifter om ditt fordon, ägare, vägnät, försäkringsbolag, verkstäder mm. Sverige dygnet runt: 020 – 912 912. Europa dygnet runt: +46 8 627 57 57
Hitta lokal bärgare Information in other languages

DYGNET RUNT
020-912 912

Bilbärgning - Bärgningsbil för alla typer av fordon

Våra bärgningsbilar är gjorda för små och stora fordon, oavsett om de har hjul eller larvfötter. Bärgning görs i samverkan med Sveriges räddningstjänst och är en del i vår tjänst vägassistans. Våra bärgningsbilar finns strategiskt placerade i hela landet och alla är uppkopplade mot Assistancekårens Servicecenter och trafikledning.

Bärgningsbil
TUNGBÄRGARE
KAPACITET: UPP TILL 60 TON

Tungbärgare är en bärgningsbil som används för att bärga och vinscha större fordon som lastbilar, bussar och entreprenadmaskiner.

Kapacitet: Upp till 60 ton
Vikt: 25-30 ton
Vinsch: 15-35 ton

Bärgningsbil
FLAKBÄRGARE
KAPACITET: UPP TILL 60 TON

Flakbärgare är en bärgningsbil som används för att bärga och transportera fordon. De är utrustade med vinsch och i vissa fall med kran.

Kapacitet: Upp till 60 ton
Vikt: 7,5-25 ton
Vinsch: 6-20 ton

Bärgningsbil
GARAGEBÄRGARE
KAPACITET: 2,5 TON

Garagebärgare är en bärgningsbil som används där större bärgare inte kommer fram, som vid trånga passager i städer och på små vägar i skogen.

Kapacitet: 2,5 ton
Vikt: 3 ton
Vinsch: 4,5 ton

 • Med flest antal bärgare är vi snabbt på plats

  Assistancekåren har flest antal bärgare. Varje bärgningsbil har olika egenskaper och är strategiskt utplacerade i hela Sverige. Det gör att våra bärgare ständigt är förberedda på akuta och komplicerade insatser som vid olyckor, men också förbeställda uppdrag som transporter. Våra bärgningsbilar är gjorda för alla typer av fordon, allt från mindre motorcyklar och permobiler till truckar, personbilar, SUV/stadsjeepar, skåpbilar, transportbilar, lastbilar, tankbilar, bussar, grävmaskiner, hjullastare, entreprenadmaskiner, kranbilar, stridsvagnar, förrådsbodar.

 • Bärgning med kontroll på uppdraget

  Varje bärgningsuppdrag är unikt, allt från uppdragets plats, objektet som ska bärgas, du som ägare, ditt försäkringbolag, och när på dygnet som bärgningen ska utföras. Allt har vi kontroll på och koordineras via ASSIST som är vår verksamhets digitala motor.

  • Vi bärgar från alla kommuner i hela landet
  • Alla fordon är uppkopplade och har en arbetsskärm för trafikledning, information och kundservice.
  • Vårt digitala Verkstadsregister ger varje bärgare kontakt och ständigt uppdaterad information om Sveriges verkstäder.

Tungbärgare

Fordon: Spårvagn

Garagebärgare

Fordon: Personbil

Tungbärgare

Fordon: grävmaskin

Förmodligen är det Assistancekåren som bärgar ditt fordon idag

Vi är ensamma om att bärga från alla kommuner, vi har flest fordon och utbildad personal, flest uppdrag och 98,3 % kundnöjdhet. Vi har sedan lång tid tillbaka arbetat med Sveriges räddningstjänst, försäkringsbolag och partners. Det är ett ömsesidigt förtroende byggt på erfarenheter.