DYGNET RUNT
020-912 912

Frågor och svar om vår vägassistansförsäkring

Vad erbjuder Assistancekåren inom väghjälp?

Assistancekåren tillhandahåller omfattande väghjälp och bilbärgning dygnet runt, både för privatpersoner och företag som gäller oavsett vem som kör fordonet. Våra tjänster inkluderar allt från akut assistans vid fordonshaverier, bärgning, punktering, låsöppning, starthjälp, feltankning eller hjälp på plats. Vi strävar efter att erbjuda snabb och effektiv service i hela Sverige för att minimera väntetid och obehag.

Hur fungerar Assistancekårens väghjälpstjänster?

Våra väghjälpstjänster är designade för att ge snabb och pålitlig hjälp dygnet runt i hela Sverige. Oavsett om det gäller en bilbärgning, punktering, låsöppning, starthjälp eller assistans vid motorproblem, är vi redo att rycka ut med expertis och utrustning. Vårt mål är att ge dig trygghet på vägen, oavsett tidpunkt och plats.

Är Assistancekårens väghjälp tillgänglig över hela Sverige?

Ja, med ett rikstäckande nätverk av stationer erbjuder Assistancekåren väghjälp över hela Sverige. Oavsett var du befinner dig, från storstäder till landsbygd, är vår service bara ett samtal bort. Detta innebär att du alltid kan räkna med snabb assistans, oavsett din plats i landet.

Vilka typer av fordon kan Assistancekåren ge hjälp till?

Vi på Assistancekåren är utrustade för att erbjuda assistans till en bred variation av fordon. Detta innefattar inte bara personbilar, utan även husbilar, lätta och tunga lastbilar, samt husvagnar. Vår mångsidighet säkerställer att vi kan möta dina behov, oavsett vilken typ av fordon du kör.

Vilken typ av assistans erbjuder Assistancekåren vid fordonshaverier?

Assistancekåren tillhandahåller en bred uppsättning av tjänster vid fordonshaverier, som inkluderar allt från bärgning till starthjälp, låsöppning, punktering, feltankning och punktering eller hjälp på plats. Med vår expertis och utrustning strävar vi efter att lösa ditt problem på plats eller, vid behov, transportera ditt fordon till en verkstad.

Kan Assistancekåren hjälpa till med låsöppning?

Ja, vi erbjuder låsöppningstjänster för situationer när du har låst dig ute från ditt fordon. Våra tekniker är utbildade för att hantera olika låssystem och kan ge snabb och skonsam hjälp.

Erbjuder Assistancekåren hjälp vid däckbyte?

Vi erbjuder professionell hjälp till närmsta däckverkstad vid punktering. Vare sig det gäller att byta till reservdäck vid punktering eller assistera vid säsongens däckbyten, är våra team redo att hjälpa.

Kan Assistancekåren leverera bränsle vid bränsletömning?

Om du får slut på bränsle, kan Assistancekåren leverera nödvändigt bränsle till dig. Vi ser till att du snabbt och säkert kan fortsätta din resa.