DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Malung.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Malung

Bärgning och fordonsassistans i Malung

I Malung och dess omgivningar finner du Assistancekåren, din pålitliga partner när det kommer till bärgning och fordonsassistans. Vi är här för att hjälpa dig dygnet runt i detta vackra område i Dalarna.

Malungs vägnät och årstidernas utmaningar

Malung är känt för sin natursköna skönhet och charmiga miljö, men det kan vara utmanande att navigera vägarna här, särskilt under vintertid. Vägar som Riksväg 71 och andra lokala vägar kan påverkas av snöfall och isbildning, vilket gör att trafiksituationen varierar med årstiderna. Som en del av Sveriges stora bärgarorganisation är vi väl medvetna om de specifika utmaningar som vinterväglag kan medföra.

Vår lokala expertis och anabb aervice

Vi har erfarenheten och expertisen för att hantera vägassistans och bärgning i Malung och dess omgivningar, särskilt i krävande väderförhållanden. Vårt mål är att erbjuda snabb och professionell hjälp när olyckan inträffar eller när du behöver assistans på grund av vinterväglag. För att snabbt få den hjälp du behöver är det enkelt att kontakta oss genom att välja din nuvarande plats i Malung eller någon av de närliggande områdena. Alternativt kan du alltid nå oss på vårt rikstäckande larmnummer: 020-912 912.

Vi strävar alltid efter att vara din pålitliga partner när det kommer till bärgning och fordonsassistans i Malung. Oavsett om du är lokalinvånare eller besökare kan du lita på Assistancekåren för snabb och pålitlig hjälp i alla väder och under alla årstider.