DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Dalarnas län.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Dalarnas län

Bärgning och vägassistans med Assistancekåren i Dalarna

Assistancekåren i Dalarna har ett välrenommerat rykte som en av de mest pålitliga och framstående aktörerna inom bärgning och vägassistans i Dalarna. Dessutom har vi etablerat oss starkt inom Dalarnas län med ett imponerande nätverk av 11 lokala stationer som samverkar effektivt för att erbjuda snabb hjälp på vägen. Vidare kan var och en av dessa stationer stoltsera med omfattande erfarenhet och en djup förståelse för de specifika vägarna, trafikförhållandena och verkstäderna i sina respektive områden.

Denna nära samverkan är avgörande för att säkerställa en smidig och snabb service till våra kunder i Dalarna, oavsett var de befinner sig. Genom att samarbeta på detta sätt kan vi reagera snabbt och koordinerat på olika situationer och erbjuda högkvalitativ hjälp när det behövs som mest.

Våra bärgare samverkar i Dalarna

Assistancekårens stationer i Dalarna är ständigt uppkopplade med vår kundservice och trafikledning som är redo att svara på larmsamtal dygnet runt, alla dagar om året. Denna kontinuerliga tillgänglighet garanterar omedelbar hjälp med bärgning och vägassistans i varje situation, vilket är av högsta betydelse för alla trafikanter i Dalarna.

För optimal kundservice finns Assistancekårens Kundcenter tillgängligt dygnet runt på nummer 020–912 912. Detta säkerställer att våra kunder alltid kan förvänta sig snabb och högkvalitativ service när de behöver den som mest.

Assistancekårens upptagningsområde i Dalarna

Dalarna är en trafikerad region med boende, turister och besökare.  Assistancekåren i Dalarna har en omfattande samverkan i hela regionen för att hantera ett stort område och erbjuda snabb hjälp. Exempel på platser där vi erbjuder bärgning och vägassistans inkluderar Falun, Borlänge, Malung, Älvdalen, Ludvika,Vansbro, Leksand, Säter, Mora, Rättvik, Idre, Särna, Orsa, Hedemora, och Avesta. Dalarna är känt för sitt omfattande vägnät och den stora mängd trafik som passerar genom regionen, vilket innebär att motorvägar som E4, E16 och länsvägar som väg 70 och väg 80 är vältrafikerade och avgörande för områdets sammanbindning.

Assistancekårens tjänster gäller alla försäkringsbolag

Assistancekåren i Dalarna besitter omfattande erfarenhet när det kommer till att bistå både yrkestrafik och personbilar, oavsett vilket försäkringsbolag du har. Vårt dedikerade team står redo dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans när du ställs inför tekniska problem, punktering, bränslebekymmer eller om du hamnar i en svår situation och behöver hjälp att komma loss.

.

Här är en översikt över Assistancekårens tjänster:

Bärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.


Tungbärgning för yrkestrafik

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Dalarna samordnar vi våra insatser genom samverkan med Assistancekårens stationer i Dalarna.


Vägassistans 

Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.


Assistancekåren Väghjälp från 425 kr/år utan självrisk

Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk för personbil, elbil, lätt lastbil, husvagn och husbil. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet och som gäller oavsett vem som kör fordonet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.


Laddassistans för elbil 249 kr/år utan självrisk

Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och och Dalarna till Kiruna, i tätort eller landsbygd.


Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se


Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.