DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Dalarnas län.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Dalarnas län

Bärgning och vägassistans med Assistancekåren i Dalarna

Assistancekåren i Dalarna har ett välrenommerat rykte som en av de mest pålitliga och framstående aktörerna inom bärgning och vägassistans i Dalarna. Dessutom har vi etablerat oss starkt inom Dalarnas län med ett imponerande nätverk av 11 lokala stationer som samverkar effektivt för att erbjuda snabb hjälp på vägen. Vidare kan var och en av dessa stationer stoltsera med omfattande erfarenhet och en djup förståelse för de specifika vägarna, trafikförhållandena och verkstäderna i sina respektive områden.

Denna nära samverkan är avgörande för att säkerställa en smidig och snabb service till våra kunder i Dalarna, oavsett var de befinner sig. Genom att samarbeta på detta sätt kan vi reagera snabbt och koordinerat på olika situationer och erbjuda högkvalitativ hjälp när det behövs som mest.

Våra bärgare samverkar i Dalarna

Assistancekårens stationer i Dalarna är ständigt uppkopplade med vår kundservice och trafikledning som är redo att svara på larmsamtal dygnet runt, alla dagar om året. Denna kontinuerliga tillgänglighet garanterar omedelbar hjälp med bärgning och vägassistans i varje situation, vilket är av högsta betydelse för alla trafikanter i Dalarna.

För optimal kundservice finns Assistancekårens Kundcenter tillgängligt dygnet runt på nummer 020–912 912. Detta säkerställer att våra kunder alltid kan förvänta sig snabb och högkvalitativ service när de behöver den som mest.

Assistancekårens upptagningsområde i Dalarna

Dalarna är en trafikerad region med boende, turister och besökare.  Assistancekåren i Dalarna har en omfattande samverkan i hela regionen för att hantera ett stort område och erbjuda snabb hjälp. Exempel på platser där vi erbjuder bärgning och vägassistans inkluderar Falun, Borlänge, Malung, Älvdalen, Ludvika,Vansbro, Leksand, Säter, Mora, Rättvik, Idre, Särna, Orsa, Hedemora, och Avesta. Dalarna är känt för sitt omfattande vägnät och den stora mängd trafik som passerar genom regionen, vilket innebär att motorvägar som E4, E16 och länsvägar som väg 70 och väg 80 är vältrafikerade och avgörande för områdets sammanbindning.

Assistancekårens tjänster gäller alla försäkringsbolag

Assistancekåren i Dalarna besitter omfattande erfarenhet när det kommer till att bistå både yrkestrafik och personbilar, oavsett vilket försäkringsbolag du har. Vårt dedikerade team står redo dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans när du ställs inför tekniska problem, punktering, bränslebekymmer eller om du hamnar i en svår situation och behöver hjälp att komma loss.

.

Här är en översikt över Assistancekårens tjänster:

Bärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.


Tungbärgning för yrkestrafik

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Dalarna samordnar vi våra insatser genom samverkan med Assistancekårens stationer i Dalarna.


Vägassistans 

Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.


Assistancekåren Väghjälp från 459 kr/år utan självrisk

Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk för personbil, elbil, lätt lastbil, husvagn och husbil. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet och som gäller oavsett vem som kör fordonet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.


Laddassistans för elbil 259 kr/år utan självrisk

Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och och Dalarna till Kiruna, i tätort eller landsbygd.


Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se


Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.


Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Dalarnas län

Hur anpassar assistansstationerna i Dalarnas län sina tjänster för att möta säsongens växlingar och utmaningar?

Vi anpassar våra tjänster för att möta säsongens växlingar och utmaningar genom att noggrant övervaka väderprognoser och samhällsbehov. Detta innebär att vi kan öka vår beredskap under vintermånaderna med ytterligare resurser för snöröjning och hemassistans, samt se till att vår utrustning och våra fordon är väl förberedda för alla väderförhållanden. Vi anpassar även våra scheman för att säkerställa att vi kan erbjuda kontinuerlig service även under extrema väderförhållanden.

Vilka utmaningar står assistansstationerna i Dalarnas län inför och hur planerar de att övervinna dem?

Vi står inför flera utmaningar, däribland trafiksituationer och väderrelaterade hinder. För att övervinna dessa utmaningar fokuserar vi på att bygga ett starkt team genom kontinuerlig utbildning och utveckling, samt att upprätthålla vår lokala närvaro. Vi arbetar också aktivt med att förbättra våra interna processer för att effektivisera vår verksamhet och därmed kunna hantera högre arbetsbelastning under krävande perioder.

Hur involverar assistansstationerna i Dalarnas län kunderna i utvecklingen av sina tjänster?

Vi värderar våra kunders åsikter högt och strävar efter att aktivt involvera dem i utvecklingen av våra tjänster. Detta uppnår vi genom regelbundna kundundersökningar, feedbackmöten och öppna hus-evenemang där kunder kan dela med sig av sina erfarenheter och förslag till förbättringar. Vi ser detta som en viktig del i att säkerställa att våra tjänster kontinuerligt utvecklas för att bättre möta våra kunders behov och förväntningar.

Vilka typer av assistanstjänster erbjuds vid stationerna i Dalarnas län?

Vid våra stationer erbjuder vi ett brett utbud av bärgningstjänster för att täcka de många olika behoven hos våra kunder. Bilbärgning, tungbärgning, vägassistans, laddassistans och fordonstransporter. Vårt mål är att tillhandahålla omfattande stöd som underlättar en högre livskvalitet för våra kunder.

Finns det någon station som erbjuder dygnet runt-assistans i Dalarnas län?

Ja, flera av våra stationer erbjuder assistans dygnet runt för att säkerställa att våra kunder alltid har tillgång till den hjälp de behöver, när de behöver den. Vi förstår vikten av att kunna erbjuda omedelbar och pålitlig service, särskilt i akuta situationer, och är därför stolta över att kunna erbjuda denna nivå av tillgänglighet.

Hur kan jag hitta närmaste assistansstation i min stad inom Dalarnas län?

Ring 020-912 912 så ser vi direkt vilken lokal bärgare som är närmast din plats i Dalarnas Län. För att hitta närmaste assistansstation i din stad kan du besöka vår officiella webbplats där vi har en användarvänlig sökfunktion. Ange helt enkelt din stad eller postnummer för att få en lista över tillgängliga stationer i ditt område. Dessutom är vårt kundservice-team alltid tillgängligt för att hjälpa dig via telefon eller e-post.

Hur hanterar assistansstationerna i Dalarnas län akuta situationer?

I akuta situationer har vi etablerade arbetssätt för att säkerställa en snabb och effektiv respons. Vårt beredskapsteam är alltid redo att agera, och vi samarbetar nära med lokala nödtjänster för att erbjuda omedelbar hjälp. Vår prioritet är alltid kundens säkerhet och välbefinnande, och vi strävar efter att hantera alla situationer med största omsorg och professionalitet.

Hur uppdaterar assistansstationerna i Dalarnas län sin utrustning och sina metoder?

Vi uppdaterar ständigt vår utrustning och våra metoder för att säkerställa att vi alltid följer branschens bästa praxis och nyaste teknologier. Detta innebär regelbunden utbildning för vår personal och investeringar i den senaste utrustningen som möjliggör mer effektiva och säkra tjänster för våra kunder.

Hur lång tid tar det vanligtvis att få assistans efter förfrågan i Dalarnas län?

Vår strävan är att erbjuda snabb assistans efter förfrågan. Vanligtvis kan vi tillhandahålla tjänster inom några timmar, beroende på tjänstens natur och aktuell efterfrågan. I akuta fall prioriterar vi snabbhet för att säkerställa att omedelbar hjälp är tillgänglig.

Finns det möjlighet till hemassistans från stationerna i Dalarnas län?

Absolut, vi erbjuder bärgning och vägassistans, även på din hemadress, som en central del av vårt tjänsteutbud. Vi förstår att många av våra kunder föredrar att få stöd i sin egen hemmiljö, och vi är därför utrustade för att erbjuda en rad tjänster som möjliggör detta. Vårt mål är att göra våra kunders vardag så bekväm och självständig som möjligt.