DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Rättvik

Biltjänst Olle Gruvris AB

Telefon: 0248-101 22
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Filarvägen 5,795 32 Rättvik
Email: 20-12@assistancekaren.se
Bärgare station: 20-12 Assistancekåren bärgning & vägassistans i Rättvik
Hemsida: www.assistancekaren.se

Assistancekåren i Rättvik – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Vår lokala station i Rättvik drivs av Biltjänst Olle Gruvris AB och är en del av Assistancekåren som täcker behoven i hela Sverige. Vi är det självklara valet när det kommer till vägassistans och bärgning i Rättvik och dess omgivande områden. Med vår omfattande erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi utrustat oss med en mångsidig fordonsflotta, inklusive tungbärgare och flakbärgare, för att effektivt bistå både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Rättvik och dess omgivningar. Området är känt för sina natursköna platser såsom Siljan, Rättviks kyrka och Dalhalla, och vår service sträcker sig även till närliggande områden som Leksand, Mora och andra grannorter vid behov.

020-912 912 – Tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid lita på Assistancekåren i Rättvik för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi håller dig informerad om när vår bärgare förväntas vara på plats, och du har direktkontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, punkteringar, låsöppningar, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Rättvik och dess omgivningar, inklusive väg 70, väg 80 och länsvägar som länsväg 291 och länsväg 296, är de livsnervar som knyter samman olika delar av området och de många kända platserna. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekåren tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på Assistancekåren i Rättvik. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Rättvik och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Rättvik för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Dalarnas län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Rättvik

Hur kan jag kontakta Assistancekåren i Rättvik om jag behöver bärgning?

Du kan kontakta oss på Assistancekåren i Rättvik genom att ringa 020-912 912, vi ser direkt vilken lokal bärgare som är närmast din plats.

Är Assistancekåren i Rättvik tillgänglig för akuta bärgningsuppdrag dygnet runt?

Ja, Assistancekåren i Rättvik erbjuder dygnet runt-service för akuta bärgningsuppdrag.

Vilka tjänster erbjuder Assistancekåren förutom bärgning i Rättvik?

Förutom bärgning erbjuder vi väghjälp, däckbyte, startassistans, låsöppning, och bränsleleverans.

Finns det någon väghjälpsservice specifik för tunga lastbilar hos Assistancekåren i Rättvik?

Ja, vi erbjuder specialiserad väghjälp för tunga lastbilar och fordon.

Vad gör Assistancekåren i Rättvik unik jämfört med andra lokala bärgningstjänster?

Vi på Assistancekåren i Rättvik utmärker oss genom vår snabba respons, höga servicekvalitet, och det breda utbudet av tjänster vi erbjuder.

Kan jag förboka bärgningstjänster hos Assistancekåren i Rättvik för speciella evenemang eller transporter?

Ja, det är möjligt att förboka bärgningstjänster för speciella evenemang eller transporter.

Finns det några särskilda paket eller erbjudanden för väghjälp från Assistancekåren i Rättvik?

Detaljer om eventuella paket eller erbjudanden bör kontrolleras direkt med oss på Assistancekåren i Rättvik, då de kan variera.

Vilka områden täcker Assistancekåren i Rättvik förutom själva Rättvik?

Assistancekåren i Rättvik täcker flera områden runt Rättvik, men exakta täckningsområden bör verifieras direkt med dem.

Hur kan jag teckna ett väghjälpsavtal med Assistancekåren i Rättvik, och vilka fördelar erbjuds?

Ett väghjälpsavtal kan tecknas genom att kontakta oss direkt. Fördelarna inkluderar snabb och tillförlitlig service vid behov.

Vilka samarbetspartners har Assistancekåren i Rättvik, och hur gynnar det kunderna?

Specifika samarbetspartners kan variera, men samarbeten kan inkludera försäkringsbolag och bilföretag, vilket kan erbjuda fördelaktiga villkor för våra kunder

Assistancekåren på Instagram