DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Rättvik.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Rättvik

Assistancekåren i Rättvik, bärgare redo dygnet runt

I Rättvik och dess omgivningar finns Assistancekåren, din pålitliga partner när det gäller bärgning och fordonsassistans. Vi är en del av Sveriges stora bärgarorganisation och våra erfarna bärgare är redo att rycka ut dygnet runt för att erbjuda hjälp på vägarna i detta vackra område.

Rättvik, känt för sin natursköna skönhet och traditionella kultur, är en destination som många besöker året om. Staden är omgärdad av vägar som Riksväg 70 och Riksväg 80, vilka binder samman Rättvik med andra delar av Dalarna och resten av Sverige. Det är en plats som är välkänd för sin årliga musikfestival, Classic Car Week och naturligtvis för den fantastiska Siljan-sjön.

Vi arbetar aktivt med vägassistans och bärgning i Rättvik och dess omgivningar. Våra erfarna bärgare är väl insatta i de lokala vägnamnen och trafikförhållandena, vilket gör att vi kan erbjuda snabb och effektiv assistans oavsett var du befinner dig längs vägarna som leder till och från Rättvik.

Bärgning och vägassistans vid Siljan

För att snabbt få den assistans du behöver, är det enkelt att välja din nuvarande plats i Rättvik eller någon av de närliggande områdena och begära bärgning. Alternativt kan du alltid nå oss på vårt rikstäckande larmnummer: 020-912 912.

Vi strävar alltid efter att vara din pålitliga partner när det kommer till bärgning och fordonsassistans i Rättvik och hela Dalarna. Oavsett om du är lokalinvånare eller besökare kan du lita på Assistancekåren för snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.