Ring för bilbärgning och vägassistans dygnet runt på 020-912 912.
Ha position (se Google maps) och registreringsnummer till hands.

Vårt Servicecenter förmedlar ditt uppdrag till rätt bärgare i hela landet. Vi har uppgifter om ditt fordon, ägare, vägnät, försäkringsbolag, verkstäder mm. Sverige dygnet runt: 020 – 912 912. Europa dygnet runt: +46 8 627 57 57
Hitta lokal bärgare Information in other languages

DYGNET RUNT
020-912 912

Biltransport och fordonsfrakt

Biltransport görs med våra flakbärgare. Till privatpersoner erbjuder vi bilfrakt av bilar, veteranbilar, specialbilar och båtar i hela Sverige. Till företag hämtar och levererar vi enskilda arbetsfordon och bodar eller i större omfattning med avtal.
  • Biltransport – vi hämtar och lämnar fordon

    Våra flakbärgare är gjorda för att transportera bilar med vikter upp till 12 ton. Det gör att vi kan hämta och leverera allt från motorcyklar, permobiler, elrullstolar till bilar, skåpbilar, lastbilar, bussar. Vissa flakbärgare är extrautrustade med exempelvis en kran vilket gör att vi kan lyfta på ett 4-hjulsdrivet fordon. De används också för att transportera objekt som inte rullar, till exempel båtar, bodar, mindre hus eller till och kassaskåp. Vissa stationer arbetar även med hemtransport av fordon från platser utanför Sverige. Kontakta bärgaren på orten där du bor eller ring vårt servicecenter på 020-912 912 så hjälper vi dig att boka rätt bärgare för ditt uppdrag.

  • Förboka biltransport och andra objekt

    • Kontakta Assistanskårens på orten för att boka transport av din bil, sök station här.
    • Kontakta Assistancekåren Direkt på 020-912 912 så hjälper vi dig att hitta rätt bärgare för din biltransport
    • Biltransport och leverans kan förbokas eller beställas direkt
ASSISTANCEKÅREN FRAKTAR FORDON

BILTRANSPORT för företag och privatpersoner

Våra flakbärgare är gjorda för att transportera fordon upp till 12 ton. Vi hämtar och levererar bilar, arbetsfordon, specialbilar och båtar till företag och privatpersoner.