DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Borlänge

Lundbärgarna AB

Telefon: 0243-196 30
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Tunavägen 77,791 61 Falun
Email: 20-03@assistancekaren.se
Bärgare station: 20-03 Assistancekåren Borlänge
Hemsida: https://www.lundbargarna.se

Assistancekåren Borlänge – Snabb hjälp med vägassistans och bärgning i och runt Borlänge

Borlänge är populärt för skidåkning i Romme, trav och fotboll, men också känt för att att vägförhållanden kan variera mycket under året. Assistancekåren i Borlänge är en välrenomerad organisation. Vi har en omfattande fordonsflotta med flakbärgare, tungbärgare och utrustning för att klara av alla situationer på vägen för privata fordonsägare och yrkestrafik. Vi har också samverkan med alla övriga bärgare från Assistancekåren i Dalarnas län för snabb hjälp när många behöver hjälp med vägasstans eller vid komplicerade bärgningar. Oavsett när du behöver hjälp på vägen kan du lita på att Assistancekåren i Borlänge är redo att assistera med vägassistans och bärgning.

020-912 912 – Kundservice som aldrig stänger

Assistancekårens Kundcenter är tillgängligt dygnet runt på nummer 020–912 912. När du ringer till oss kommer du få en snabb hjälp, information om när vår bärgare är plats och direktkontakt med bärgaren som är på väg. Vår kontinuerliga tillgänglighet, lokalkännedom och verkstadsregister garanterar omedelbar assistans med bärgning och vägassistans, något som är av yttersta vikt för alla trafikanter i Borlänge.

Assistancekåren i Borlänge

Borlänge och dess omgivningar är en livlig region med många boende, turister och besökare året om. Assistancekåren i Borlänge har utvecklat en effektiv samverkan som täcker hela området för att kunna erbjuda snabb hjälp när behovet uppstår. Vi erbjuder våra tjänster i platser som Borlänge, Falun, Ludvika, Smedjebacken, Leksand, Avesta, och Hedemora. Den här regionen har vackra vägar och ett rikt kulturarv som drar trafik genom området. Vi är väl medvetna om de utmaningar som vinterväglaget kan medföra och våra tjänster är särskilt värdefulla när det gäller att hantera dessa förhållanden. Vägar som E16, E4 och länsvägar som väg 70 och väg 80 är vältrafikerade och har en avgörande roll för att sammanbinda området.

Assistancekårens tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Assistancekåren i Borlänge har en bred erfarenhet när det gäller att bistå både yrkesförare och privatpersoner, och hjälper dig oavsett vilket försäkringsbolag du har. Vårt dedikerade team är redo dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans vid tekniska problem, punktering, låsöppning, bränsleproblem eller när du behöver hjälp att komma loss eller transportera ditt fordon.


Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Dalarnas län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Borlänge

Vilka områden täcker Assistancekåren i Borlänge förutom själva staden?

Assistancekåren i Borlänge täcker områden som Falun, Ludvika, Smedjebacken, Leksand, Avesta, och Hedemora​​.

Vilken information behöver man ge när man ringer Assistancekåren för hjälp?

När du ringer Assistancekåren bör du vara beredd att ge information om din plats, typ av fordon, beskrivning av problemet, och kontaktuppgifter​​.

Hur snabbt kan man förvänta sig hjälp efter att ha kontaktat Assistancekåren i Borlänge?

När du ringer Assistancekåren 020-912 912 ser vi vilken lokal bärgare i Borlänge som är närmast du plats. Du får ankomsttid och kontakt med bärgaren som är på väg till dig.​

Kan man få hjälp med fordonstransporter genom Assistancekåren i Borlänge?

Ja, Assistancekåren erbjuder både förbokade och akuta fordonstransporter för olika typer av fordon​​​​.

Vilka är de mest trafikerade vägarna där Assistancekåren i Borlänge ofta rycker ut?

I Borlänge-området är vältrafikerade vägar som E16, E4, väg 70 och väg 80 där Assistancekåren ofta rycker ut​​.

Vilka är de vanligaste orsakerna till att folk behöver bärgning eller vägassistans i Borlänge?

Vanliga orsaker inkluderar olyckor, motorhaveri, punktering, låsöppning, bränsleproblem, och fastkörning​​.

Vilken är den bästa tiden att kontakta Assistancekåren för icke-akuta ärenden?

För icke-akuta ärenden är det bäst att kontakta under normala arbetstider för att planera för tjänster som fordonstransport, även om de är tillgängliga dygnet runt för akuta ärenden​​​​.

Hur kan Assistancekåren i Borlänge assistera vid bränsleproblem?

Vi erbjuder assistans vid bränslebrist inklusive transport till närmsta bensinstation eller påfyllning på plats om möjligt​​.

Kan Assistancekåren i Borlänge ge teknisk support vid vägkanten för mindre reparationer?

Ja, vi erbjuder vägassistans som inkluderar hjälp med mindre reparationer på plats, som till exempel punktering eller starthjälp​​.

Hur hanteras akuta uppdrag jämfört med förbokade transporter?

Akuta uppdrag hanteras med prioritet för snabb assistans, medan förbokade transporter planeras enligt överenskommelse för att passa kundens schema​​​​.

Assistancekåren på Instagram