DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Borlänge.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Borlänge

Assistancekåren i Borlänge

Assistancekåren i Borlänge är din pålitliga partner när det kommer till bärgning, vägassistans och fordonstransporter dygnet runt. Vi är stolta över att erbjuda en omfattande och professionell service för alla dina fordonsbehov, oavsett tid på dygnet eller var du befinner dig inom Borlänge-området.

Borlänge är en stad som är knutpunkt för flera viktiga vägar och motorvägar, vilket gör det till ett strategiskt område för fordonstransporter och vägassistans. Här möts flera viktiga vägar som E4, E16 och väg 50, och oavsett var du är på väg eller var du har råkat ut för ett problem med ditt fordon, så finns Assistancekåren i Borlänge redo att hjälpa dig.

Du får hjälp av våra erfarna bärgare

Våra erfarna och skickliga team är utrustade med moderna och specialiserade fordon och verktyg för att kunna erbjuda en snabb och effektiv service. Oavsett om du har råkat ut för en olycka, behöver bärgning på grund av motorhaveri eller behöver assistans med ett punkterat däck, låsöppning, starthjälp, om du har kört fast så finns vi här för dig. Vårt mål är att du som kund ska få snabb hjälp och komma tillbaka på vägen så fort som möjligt, så att du kan fortsätta din resa utan problem.

Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Assistancekåren i Borlänge har en stark och pålitlig närvaro i området, och vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till både privatpersoner och företag. Oavsett om du behöver hjälp mitt i natten eller mitt på dagen, kan du alltid lita på oss för att ta hand om ditt fordon och dig.

Så nästa gång du behöver bärgning, vägassistans eller fordonstransporter i Borlänge-området, tveka inte att kontakta Assistancekåren i Borlänge. Vi är här för att hjälpa dig, dygnet runt, och vi garanterar att du får den snabba och professionella hjälp du förtjänar.