DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Falun

Lundbärgarna AB

Telefon: 023-100 17
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Tunavägen 77,791 61 Falun
Email: 20-13@assistancekaren.se
Bärgare station: Assistancekåren Falun
Hemsida: https://www.lundbargarna.se

Assistancekåren i Falun ger snabb hjälp med vägassistans och bärgning

Falun är en aktiv stad med många besökare. Falu rödfärg, koppargruva, kulturhistoria och vinteridrott lockar bilister året runt. Assistancekåren i Falundrivs av Lundabergarna, och är en välrenommerad organisation med en bred fordonspark. Exempel är flakbärgare, tungbärgare och utrustning för att klara av alla situationer på vägen för privata fordonsägare och yrkestrafik. Vi har också samverkan med alla övriga bärgare från Assistancekåren i Dalarnas län för snabb hjälp när många behöver hjälp med vägassistans eller vid komplicerade bärgningar. Oavsett när du behöver hjälp på vägen kan du lita på att Assistancekåren i Falun är redo att assistera med vägassistans och bärgning.

020-912 912 – Kundservice som aldrig stänger

Assistancekårens Kundcenter är tillgängligt dygnet runt på nummer 020–912 912. När du ringer till Assistancekåren i Falun kommer du få en snabb hjälp, information om när vår bärgare är plats och direktkontakt med bärgaren som är på väg. Vår kontinuerliga tillgänglighet, lokalkännedom och verkstadsregister garanterar omedelbar assistans med bärgning och vägassistans, något som är av yttersta vikt för alla trafikanter i Falun.

Assistancekåren i Borlänge

Borlänge och dess omgivningar är en livlig region med många boende, turister och besökare året om. Assistancekåren i Borlänge har utvecklat en effektiv samverkan som täcker hela området för att kunna erbjuda snabb hjälp när behovet uppstår. Vi erbjuder våra tjänster i platser som Borlänge, Falun, Ludvika. Den här regionen har vackra vägar och ett rikt kulturarv som drar trafik genom området. Vi är väl medvetna om de utmaningar som vinterväglaget kan medföra och våra tjänster är särskilt värdefulla när det gäller att hantera dessa förhållanden. Vägar som E16, väg 50 och väg 69 är vältrafikerade vissa delar av året och har en avgörande roll för att sammanbinda området.

Assistancekårens tjänster gäller alla försäkringsbolag

Assistancekåren i Borlänge har en bred erfarenhet när det gäller att bistå både yrkesförare och privatpersoner, och vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Vårt dedikerade team är redo dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans vid tekniska problem, punktering, låsöppning, bränsleproblem eller när du behöver hjälp att komma loss eller transportera ditt fordon.

.

Här är en översikt över Assistancekårens tjänster:

Bärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.


Tungbärgning för yrkestrafik

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Falun samordnar vi våra insatser genom samverkan med Assistancekårens stationer i Dalarna.


Vägassistans 

Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.


Assistancekåren Väghjälp från 425 kr/år utan självrisk

Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk för personbil, elbil, lätt lastbil, husvagn och husbil. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet och som gäller oavsett vem som kör fordonet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.


Laddassistans för elbil 249 kr/år utan självrisk

Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och och Dalarna till Kiruna, i tätort eller landsbygd.


Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se


Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.