DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Falun.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Falun

Assistancekåren, din bärgare i Falun

Välkommen till Assistancekåren i Falun, dina pålitliga bärgare när det kommer till bärgning och fordonsassistans i Falun och dess omgivningar. Vi har samlat alla våra professionella bärgare som är anslutna till Assistancekåren här, och de är redo att rycka ut dygnet runt om du behöver hjälp på vägarna.

Falun är en stad som präglas av sitt vackra landskap och ett vägnät som sträcker sig genom Dalarnas län. Vår tjänst är utformad för att stödja dig i detta område och säkerställa att du får den assistans du behöver.

För att snabbt få den assistans du behöver, är det enkelt att välja din nuvarande ort i Falun och begära bärgning. Alternativt kan du alltid nå oss på vårt rikstäckande larmnummer: 020-912 912.

Vi arbetar med vägassistans och bilbärgning dygnet runt

När olyckan är framme i Falun kan du alltid lita på våra erfarna bärgare för att erbjuda hjälp. Vi har bred kompetens och kan hantera problem med allt från personbilar till lastbilar och bussar. Assistancekåren i Falun är här för dig dygnet runt, året om, och vår prioritet är att se till att du får den assistans du behöver när du behöver den som mest.

I och runt Falun finns ett omfattande vägnät som är avgörande för regionens transport och kommunikation. För att kunna hantera och assistera vid eventuella problem med fordon har vi en välutrustad vagnpark med tungbärgare. Detta garanterar att vi har de nödvändiga resurserna för att hjälpa dig vid eventuella haverier och nödsituationer på vägen.

Så nästa gång du befinner dig i en knepig situation på vägarna i eller runt Falun, tveka inte att kontakta våra erfarna bärgare på Assistancekåren i Falun. Vi är här för att bistå dig och se till att du snabbt och säkert kommer tillbaka på vägen igen, oavsett tidpunkt eller plats. Din trygghet är vår högsta prioritet.