DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Mora.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Mora

Kontakta Assistancekåren i Vasaloppets Mora

Välkommen till Assistancekåren i Mora, din pålitliga partner när det gäller bärgning och fordonsassistans i Mora och dess omgivande regioner. Vi har samlat våra erfarna bärgare som är anslutna till Assistancekåren, redo att rycka ut dygnet runt för att erbjuda hjälp på vägarna som sträcker sig genom detta natursköna område i hjärtat av Dalarnas län.

Mora, beläget längs väg E45, är en charmig stad som omges av enastående natur och kantas av väl underhållna vägar som leder till kringliggande samhällen som Orsa, Älvdalen och Vansbro. Vår tjänst är skräddarsydd för att möta de specifika behoven i detta område och säkerställa att du får den assistans du behöver.

För att snabbt få den assistans du behöver, är det enkelt att välja din nuvarande plats i Mora eller något av de närliggande samhällena och begära bärgning. Alternativt kan du alltid nå oss på vårt rikstäckande larmnummer: 020-912 912.

När olyckan är framme i Mora eller något av de omgivande samhällena kan du alltid lita på våra erfarna bärgare för att erbjuda hjälp. Vi har omfattande expertis och kan hantera problem med en mängd olika fordonstyper, från personbilar till lastbilar och bussar. Assistancekåren i Mora är tillgänglig dygnet runt, året om, och vår högsta prioritet är att säkerställa att du får den assistans du behöver när du som mest behöver den.

Vi arbetar med bärgning och vägassistans dygnet runt

I detta område med omfattande vägnät, inklusive E45, är det avgörande för regionens transport och kommunikation. För att kunna hantera och assistera vid eventuella problem med fordon har vi en välutrustad vagnpark med tungbärgare. Detta garanterar att vi har de nödvändiga resurserna för att hjälpa dig vid eventuella haverier och nödsituationer på vägen.

Så nästa gång du befinner dig i en knepig situation på vägarna i Mora eller något av de kringliggande samhällena längs E45, tveka inte att kontakta våra erfarna bärgare på Assistancekåren i Mora. Vi är här för att bistå dig och se till att du snabbt och säkert kommer tillbaka på vägen igen, oavsett tidpunkt eller plats. Din trygghet är vår högsta prioritet.