DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Sälen.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Sälen

Assistancekåren i Sälen, bärgaren med lång erfarenhet

Välkommen till Assistancekåren i Sälen, din pålitliga partner när det kommer till bärgning och fordonsassistans i Sälen och dess omgivningar. Vi har samlat våra erfarna bärgare som är anslutna till Assistancekåren, redo att rycka ut dygnet runt för att erbjuda hjälp på de vägar som sträcker sig genom detta vackra vinterparadis i Dalarnas län.

Sälen, känt för sina vackra skidorter och utmanande vinterväglag, är en charmig destination med ett omfattande vägnät som leder till olika skidbackar och fjällområden. Här kan du till och med ha möjligheten att träffa Hogan, känd från TV-serien ”Frusna vägar,” som nu är en del av vårt professionella team.

För att snabbt få den assistans du behöver, är det enkelt att välja din nuvarande plats i Sälen eller något av de närliggande skidorterna och begära bärgning. Alternativt kan du alltid nå oss på vårt rikstäckande larmnummer: 020-912 912.

Bärgning och vägassistans i vinterväglag, bland turister och fjäll

När olyckan är framme i Sälen eller om du stöter på utmanande vinterväglag kan du alltid lita på våra erfarna bärgare för att erbjuda hjälp. Vi har omfattande expertis och kan hantera problem med en mängd olika fordonstyper, från personbilar till större fordon. Assistancekåren i Sälen är tillgänglig dygnet runt, året om, och vår högsta prioritet är att säkerställa att du får den assistans du behöver när du som mest behöver den.

I detta område, känt för sin fantastiska skidåkning och vackra vinterlandskap, är det avgörande att ha en pålitlig partner för fordonsassistans. För att kunna hantera och assistera vid eventuella problem med fordon har vi en välutrustad vagnpark med tungbärgare. Detta garanterar att vi har de nödvändiga resurserna för att hjälpa dig vid eventuella haverier och utmanande vägsträckor.

Så nästa gång du befinner dig i en knepig situation på vägarna i Sälen eller om du är ute och njuter av skidåkningen och vinterväglaget, tveka inte att kontakta våra erfarna bärgare på Assistancekåren i Sälen. Vi är här för att bistå dig och se till att du snabbt och säkert kommer tillbaka på vägen igen, oavsett tidpunkt eller plats.