DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Ljusdal.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Ljusdal

Assistancekåren i Ljusdal – Din Expert på Bärgning

I Ljusdal och dess omgivningar finns Assistancekåren, din pålitliga lokal expert på bärgning. Vi är stolta över att vara en del av samhället och erbjuda snabb och pålitlig hjälp när det gäller bärgning, vägassistans och fordonstransporter. Hos oss är din trygghet och säkerhet vår högsta prioritet.

Lokal bärgare dygnet rut

Ljusdal är mer än bara en plats på kartan. Det är en gemenskap med en rik historia och fantastisk natur. Vi är inte bara en serviceleverantör; vi är en del av samhället och bryr oss om våra grannar. Vår förankring gör oss mer än bara en assistanspartner; det gör oss till en lokal resurs som alltid finns här för att hjälpa.

Snabb hjälp på vägen

När du hamnar i en svår situation på vägarna i Ljusdal eller någonstans i närheten, kan du lita på Assistancekåren för snabb och professionell hjälp. Vårt team av erfarna bärgare är välutrustade och redo att assistera, oavsett väder eller tid på dygnet. Vi strävar alltid efter att få dig tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

Upptäck Ljusdals Skatter

Ljusdal är också känt för sina vackra naturskatter och kulturella händelser. Utforska områdets natursköna platser och missa inte de lokala evenemangen som gör Ljusdal till en speciell plats att besöka. När du inte behöver vår assistans, ta dig tid att njuta av allt som Ljusdal har att erbjuda.