DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Gävleborgs län.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Gävleborgs län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Gävleborg som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning.

Klicka på den ort där du behöver bärgning!

Hitta bärgare i Gävle & Gävleborgs län

Om något oförutsett inträffar är Assistancekåren snabbt på plats. Vi är endast ett samtal bort och är tillgänglig 365 dagar om året. Bärgare finns i Gävle, Bollnäs och Hudiksvall som några exempel i Gävleborgs län.

Vid kontakt med oss får du beräknad ankomsttid från bärgaren och sex i direktkontakt med denna. Assistancekåren vi står svenska räddningstjänsten vid olyckor, ut för transporter och erbjuder vägassistans. Våra bärgare har erfarenhet inom de flesta typer av transporter – kontakta oss så hjälper vi dig!

Bilbärgning i Bollnäs, Hudiksvall och Sandviken

Assistancekåren kan bärga bilen som plötsligt slutar att fungera efter vägen i Bollnäs. Du kan även anlita oss för planerad transport av fordon i exempelvis Hudiksvall och bilbärgning i Sandviken. Vi har en stor variation av bärgningsbilar för att ha möjlighet att bistå med hjälp till de flesta typer av fordon.

Små bärgningsbilar som tar sig fram på de mest svårtillgängliga platser och stora bärgningsbilar som kan bistå tunga fordon. På en bärgningsbil går det även att lasta fordon som har larver eller motorcyklar.

Snabb hjälp med vägassistans i Gävle, Söderhamn och Ljusdal

Startar inte bilen på en parkering i Gävle är vi snabbt på plats för att bistå med starthjälp. Vägassistans kan även innefatta en rad andra områden i exempelvis Söderhamn om Ljusdal som: låsöppning, sanering av tank vid feltankning och att vi hjälper till att vi kan på plats innan bilen i värsta fall fraktas till en verkstad.

Samtliga tjänster är endast ett samtal bort för att hjälpa dig i olika situationer. När du ringer efter bärgare i Bollnäs eller annan ort får du ett SMS med den planerade ankomsttiden och möjlighet till direktkontakt med bärgningsbilen.