DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Gävle

Gävle Auto-Bärgning AB

Telefon: 026-181600
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Östra Islandsgatan 29,802 80 Gävle
Email: 21-01@assistancekaren.se
Bärgare station: 21-01 Assistancekåren bärgning & vägassistans i Gävle

Assistancekåren i Gävle – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Assistancekåren i Gävle är det självklara valet när det gäller vägassistans och bärgning i Gävle och dess omkringliggande områden. Med gedigen erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi skapat en fordonsflotta som inkluderar tungbärgare och flakbärgare för att snabbt och effektivt hjälpa både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Gävle och dess omgivningar. Gävle är känt för sina välbesökta platser som Gävleborgs läns museum och Boulognerskogen, Sveriges snabbaste travban och vår service sträcker sig även till närliggande områden som Sandviken, Hofors och andra grannorter vid behov.

Telefonnummer: 020-912 912 – Tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid lita på Assistancekåren i Gävle för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi håller dig informerad om när vår bärgare förväntas vara på plats, och du har direktkontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, punktering, låsöppning, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Gävle och dess omgivningar, inklusive E4, väg 56 och länsvägar som länsväg 272 och länsväg 270, utgör de vitala förbindelserna som knyter samman olika delar av staden och de många kända platserna som Furuviksparken, Högbo Bruk och den vackra Gävlebukten. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekåren tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på Assistancekåren i Gävle. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Gävle och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Gävle för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Gävleborgs län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Gävle

Vad är telefonnumret till Assistancekåren i Gävle för omedelbar hjälp?

Hos Assistancekåren i Gävle är vi alltid redo att bistå dig, oavsett tid på dygnet. Du kan nå oss lokalt på nummer 026-181600, eller för snabb och tillgänglig service över hela landet, är vårt nationella nummer 020-912 912 öppet dygnet runt.

Vilken adress har Assistancekåren i Gävle för fysiska besök?

Vår station är strategiskt placerad på Östra Islandsgatan 29, 802 80 Gävle, vilket gör det möjligt för oss att snabbt nå ut till dig oavsett var du befinner dig i området.

Hur kan man kontakta Assistancekåren i Gävle via e-post?

21-01@assistancekaren.se

Vilka typer av tjänster erbjuder Assistancekåren i Gävle?

Bärgning, vägassistans, fordonstransport och olika skräddarsydda partnerlösningar inklusive assistans för tunga fordon.

Är Assistancekåren i Gävle tillgänglig dygnet runt?

Ja, de erbjuder tjänster dygnet runt.

Hur många bemannade stationer finns det inom Assistancekåren nationellt?

Med 150 bemannade stationer över hela landet och en täckning som omfattar alla 290 kommuner i Sverige, garanterar vi en rikstäckande närvaro och förmågan att erbjuda snabb hjälp, oavsett var i landet du befinner dig.

Hur många kommuner täcker Assistancekårens tjänster i Sverige?

Tjänsterna täcker alla 290 kommuner.

Vilka partnerlösningar erbjuder Assistancekåren i Gävle?

Omfattande vägassistansförsäkring och skräddarsydda partnerlösningar.

Hur kan man få vägassistans för tunga fordon genom Assistancekåren i Gävle?

Vårt utbud inkluderar inte bara traditionella bärgningstjänster och vägassistans utan sträcker sig även till omfattande vägassistansförsäkring och skräddarsydda partnerlösningar. Dessa tjänster är utformade för att tillgodose de unika behoven hos varje kund, inklusive specialiserade tjänster för tunga fordon som kräver särskild expertis och utrustning för bärgning och assistans.

Vad är kundnöjdheten hos Assistancekåren i Gävle?

Vi är särskilt stolta över vår kundnöjdhetssiffra på 99,2%, ett bevis på vårt outtröttliga engagemang för kvalitet och kundtillfredsställelse. Detta resultat är frukten av vårt hårda arbete, vår strävan efter förbättring och vår ständiga investering i utbildning av vår personal, liksom i den senaste tekniken för att effektivisera våra processer och tjänster.

Assistancekåren på Instagram