DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Gävle.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Gävle

Bärgning, Tungbärgning, Vägassistans och Fordonstransporter i Gävle

I Gävle och dess omgivningar är Assistancekåren din pålitliga partner när det kommer till bärgning, tungbärgning, vägassistans och fordonstransporter. Vi är en del av Sveriges stora bärgarorganisation och våra erfarna team är redo att rycka ut dygnet runt för att erbjuda omfattande hjälp på vägarna i detta historiska och natursköna område.

Gävles Kända Landmärken och Vägar

Gävle är känd för sin rika historia och flera välkända landmärken, inklusive det berömda Gävlebocken, Furuviksparken och den livliga Gävle hamn. Staden trafikeras av flera viktiga vägar, inklusive E4 och Riksväg 80, som binder samman Gävle med andra städer i regionen. Våra erfarna team är bekanta med de lokala vägnamnen och trafikförhållandena, vilket gör att vi kan erbjuda snabb och professionell hjälp oavsett var du befinner dig längs vägarna som leder till och från Gävle.

Lokal Expertis och Snabb Service

Vi är specialiserade på tungbärgning, vägassistans och fordonstransporter i Gävle och dess omgivningar. Vår målsättning är att erbjuda snabb och pålitlig hjälp när olyckan är framme eller när du behöver transportera ditt fordon. För att snabbt få den assistans du behöver, är det enkelt att välja din nuvarande plats i Gävle eller något av de närliggande områdena och kontakta oss. Alternativt kan du alltid nå oss på vårt rikstäckande larmnummer: 020-912 912.

Oavsett om du är lokalinvånare eller besökare kan du lita på Assistancekåren i Gävle. Vi strävar alltid efter att vara din förtrogna partner när det kommer till bärgning, tungbärgning, vägassistans och fordonstransporter. Din trygghet är vår högsta prioritet, och vi är här för att hjälpa dig i alla situationer.