DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Hallands län.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Hallands län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Östergötland som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning. Klicka på den ort där du behöver bärgning.

Den tungt trafikerade E6 sträcker sig genom Halland. För att kunna tillgodose högt ställda krav finns Assistancekåren placerade på strategiska platser i hela Halland.

Oavsett om du färdas med personbil, buss, lastbil eller motorcykel och får ett haveri eller är inblandad i en olycka, så får du alltid hjälp av någon av Assistancekårens bärgare i Halland.

Hitta bärgare i Halmstad och hela Hallands län

Behovet av hjälp med bilen efter vägen kan komma när du minst anar det. Assistancekåren är redo att rycka ut dygnet runt. Vi hjälper till i hela Hallands län, både centralt och långt ut på landsbygden.

På hemsidan kan du alltid hitta närmaste bärgare i Halmstad eller så kan du kontakta oss direkt via telefon. Assistancekåren är din trygghet efter vägen året runt. Vi rycker ut till punktering i Laholm, när du har låst in nycklarna i bilen eller en trafikolycka i Kungsbacka.

Bilbärgning i Kungsbacka, Varberg och Falkenberg

Alla bärgare hos Assistancekåren har lång erfarenhet och kan hantera de flesta typer av fordon. För att kunna utföra all typ av bilbärgning i Kungsbacka består fordonsparken av både små och stora bärgningsbilar.

Det gör att vi kan bärga en motorcykel i Varberg eller hjälpa en buss i Falkenberg till verkstad. Det är också möjligt att boka bilbärgning för transport i hela Sverige. Transport kan även ske av exempelvis en liten stuga eller en båt.

Snabb hjälp med vägassistans i Halland

Vårt mål är att du ska känna dig trygg efter vägen. Om något oförutsett inträffar kan vi alltid hjälpa till. Vägassistans i Halmstad innebär att vi snabbt är på plats för att exempelvis bidra med starthjälp.

Vägassistans kan också innebära att vi hjälper till vid en punktering i Varberg eller felsöker en bil som inte vill starta i Laholm. Vi arbetar alltid för att du ska kunna åka vidare, går inte det hjälper vi till att ta din bil till verkstad.