DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Falkenberg.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Falkenberg

Assistancekåren i Falkenberg, din bärgare på vägarna

För Fordonsägare och Yrkestrafik

Assistancekåren i Falkenberg är ditt pålitliga företag när det gäller vägassistans, bilbärgning och fordonstransporter. Vi är här för att säkerställa din säkerhet och bekvämlighet på vägen, oavsett om du är en fordonsägare eller yrkesförare. Med vår vägassistansförsäkring, Assistancekåren Väghjälp utan självrisk, kan du känna dig tryggare än någonsin när du ger dig ut på vägarna.

Vägarna till Falkenberg: En smidig resa med vår hjälp

För att nå oss i Falkenberg, finns det flera vägar att välja mellan. Om du kommer från Göteborg, följ E6 mot söder och du kommer att nå Falkenberg på nolltid. Från Halmstad, ta E6 norrut för att nå vår stad. För dig som kommer från inlandet, finns alternativet att ta väg 153 som också leder till Falkenberg. Oavsett vilken väg du väljer, är vi alltid redo att assistera dig om du stöter på problem längs vägen.

Välkommen till Falkenberg

Medan du är i Falkenbergs område, passa på att utforska några av de kända platserna och sevärdheterna. Falkenberg erbjuder fantastiska stränder, som Skrea Strand, perfekta för avkoppling och solbad. Missa inte heller Falkenbergs Fästning, en historisk pärla som berättar om stadens rika historia. För naturentusiaster finns naturreservatet Getterön med sin unika flora och fauna.

Oavsett var du är på väg i Falkenberg och dess omgivningar, tveka inte att kontakta Assistancekåren i Falkenberg om du behöver vägassistans eller bilbärgning. Vi är här för att säkerställa att din resa blir smidig och säker.