DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Kungsbacka/Fjärås.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Kungsbacka/Fjärås

Bärgning, Vägassistans och Fordonstransporter i Kungsbacka/Fjärås 

Assistancekåren i Kungsbacka/Fjärås är din lokala partner när det gäller bärgning, vägassistans och fordonstransporter i Kungsbacka, Fjärås och deras omgivningar. Vi är dedikerade till att hjälpa både privatbilister och yrkesförare och är alltid redo att erbjuda snabb och professionell hjälp på vägen.

Våra tjänster – Bärgning, vägassistans och vordonstransporter

Vårt erfarna team erbjuder ett brett utbud av tjänster för att säkerställa att du får den hjälp du behöver. Med våra tungbärgare, flakbärgare och vägassistansutrustning kan vi hantera olika situationer professionellt och effektivt. Oavsett om det handlar om en akut bärgning, behov av vägassistans eller transport av fordon, är vi här för att göra din resa smidigare.

Assistancekåren Väghjälp – Din Trygghet Dygnet Runt

Vi erbjuder också Assistancekåren Väghjälp, en vägassistansförsäkring som ger dig extra trygghet på vägen. Med Assistancekåren Väghjälp kan du vara säker på att du alltid får den hjälp du behöver när du behöver den, dygnet runt. Vi är din pålitliga partner som alltid är nära till hands.

Lokal förankring – Din nära partner på vägen

Vi är stolta över att vara din lokala partner på vägarna i Kungsbacka och Fjärås. Vår närvaro gör att vi kan vara nära till hands när du behöver hjälp, oavsett om det är i stadstrafiken eller längs de omgivande vägarna. Oavsett vilka utmaningar du står inför på vägen kan du lita på oss som din nära och pålitliga partner i Kungsbacka och Fjärås. Din trygghet på vägarna är vår främsta prioritet.

Vägar och förbindelser i Fjärås

Fjärås är strategiskt beläget och har utmärkta vägförbindelser som binder samman området med närliggande samhällen och orter. Här kan du enkelt ta dig till och från Fjärås via vägar som ger smidiga förbindelser till olika delar av regionen. Några av de viktigaste vägarna inkluderar:

  • Väg 41: En viktig väg som passerar genom Fjärås och ansluter till andra samhällen och städer i området.
  • Väg 939: En regional väg som gör det enkelt att ta sig till närliggande platser och orter.
  • Väg 155: En annan viktig vägförbindelse som ger tillgång till olika delar av Fjärås och dess omgivningar.

Dessa vägar gör det smidigt att resa till platser som Kungsbacka, Varberg och andra närliggande orter. Vägnätet är väl utvecklat och gör det enkelt att utforska den vackra omgivningen och nå olika destinationer på ett bekvämt sätt.