DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Strömsund.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Strömsund

Bärgning, vägassistans och fordonstransporter i Sveg 

Assistancekåren i Sveg är din pålitliga partner när det gäller bärgning, vägassistans och fordonstransporter i Sveg och dess omgivningar. Vi är lokal förankrade och alltid redo att hjälpa dig oavsett när du behöver det. Oavsett om du är en privatbilist eller yrkesförare kan du lita på oss för snabb och professionell hjälp.

Assistancekåren

Vårt erfarna team erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att säkerställa att du får den hjälp du behöver. Vi är specialiserade på att assistera både personbilar och yrkestrafik, och vi har tungbärgare, flakbärgare och vägassistansutrustning för att hantera olika situationer. Vi är även stolta över att erbjuda den extra tryggheten med vägassistansförsäkringen Assistancekåren Väghjälp utan självrisk.

Utforska Sveg och dess omgivningar

Sveg ligger vackert beläget i Härjedalen och omges av natursköna vägar och platser att utforska. Väg 84 är en viktig väg som binder samman Sveg med närliggande orter som Hede och Lillhärdal. Du kan också ta dig ut på de vackra landsvägarna som tar dig genom Härjedalens vackra natur.

Besök i Sveg med bil

Sveg och dess omgivningar erbjuder många fantastiska platser att besöka. Du kan utforska Härjedalens vackra landskap och naturreservat eller ta en tur till Fulufjället nationalpark, som är känt för sina vattenfall och unika natur. För den som är intresserad av kultur och historia finns det också flera sevärda platser att besöka i området.

Bärgare med lokal förankring 

Vi är stolta över att vara din lokala partner på vägarna i Sveg. Vår starka lokal förankring gör att vi alltid är nära till hands för att hjälpa dig när du behöver det som mest, oavsett om det är i stadstrafiken eller på de omgivande vägarna. Oavsett om du behöver bärgning, vägassistans eller fordonstransporter, kan du lita på oss som din nära och pålitliga partner i Sveg. Din trygghet på vägarna är vår främsta prioritet.