DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Jämtlands län.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Jämtlands län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Jämtland som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning. Klicka på den ort där du behöver bärgning!​

Hitta bärgare i Östersund och Jämtlands län

Assistancekåren utför både akuta och planerade uppdrag i Jämtlands län. Är du i behov av bärgare i Östersund är vi snabbt på plats. Vi arbetar dygnet runt och är alltid redo att rycka ut när du ringer efter oss.

Det kan vara en trafikolycka i Sveg eller en planerad transport av ett fordon eller en båt som behöver flyttas. Varje uppdrag är unikt och vi arbetar på ett säkert och systematiskt sätt för att alltid hitta den bästa lösningen för dig.

Bilbärgning i Järpen och Strömsund

Efter vägarna och rullar många olika fordon. Det är anledningen till att Assistancekåren har byggt upp en stor variation av bärgningsbilar. Bilbärgning i Strömsund kan ske av flera typer av bärgare. Valet avgöras utifrån din situation.

Ett trångt parkeringsgarage kräver en annan bil än ifall du har kört fast ute på en lerig åker i Järpen. Vi kommer dit du befinner dig för att ge den bästa hjälpen varje gång, oavsett om det är att bara få loss ditt fordon eller transportera det till verkstad.

Vi erbjuder snabb vägassistans

Vägassistans är en mycket populär tjänst som vi erbjuder. Tjänsten innebär att vi hjälper till vid en feltankning i Östersund eller kommer till undsättning om bilen inte startar i Svenstavik.

Andra saker som du kan ringa oss om är starthjälp, punktering eller om bilen plötsligt bara stannar så kan vi göra en första felsökning och i värsta fall köra fordonet till verkstad. Som en extra trygghet för dig efter vägen, att veta om att vi endast är ett samtal bort när något händer.

 

Assistancekårens tjänster gäller alla försäkringsbolag

Assistancekåren i Jämtland har stor erfarenhet när det kommer till att hjälpa både yrkestrafik och personbilar, och för alla försäkringsbolag. Vårt engagerade företag står redo dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans när du ställs inför tekniska problem, punktering, låsöppning, bränslebekymmer eller om du hamnar i en svår situation, behöver hjälp att bli bärgad eller transportera fordon. Här är Assistancekårens tjänster:

 • Bärgning

  Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.

 • Tungbärgning

  Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Jämtland samordnar vi våra insatser i Jämtlands Län.

 • Vägassistans

  Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, laddassistans, feltankning och hjälp på plats.

 • Assistancekåren Väghjälp från 425 kr/år utan självrisk

  Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk gäller oavsett vem som kör fordonet. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.

 • Laddassistans för elbil 249 kr/år utan självrisk

  Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och Malmö till Kiruna, i tätort eller landsbygd.