DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Jämtlands län.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Jämtlands län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Jämtland som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning. Klicka på den ort där du behöver bärgning!​

Hitta bärgare i Östersund och Jämtlands län

Assistancekåren utför både akuta och planerade uppdrag i Jämtlands län. Är du i behov av bärgare i Östersund är vi snabbt på plats. Vi arbetar dygnet runt och är alltid redo att rycka ut när du ringer efter oss.

Det kan vara en trafikolycka i Sveg eller en planerad transport av ett fordon eller en båt som behöver flyttas. Varje uppdrag är unikt och vi arbetar på ett säkert och systematiskt sätt för att alltid hitta den bästa lösningen för dig.

Bilbärgning i Järpen och Strömsund

Efter vägarna och rullar många olika fordon. Det är anledningen till att Assistancekåren har byggt upp en stor variation av bärgningsbilar. Bilbärgning i Strömsund kan ske av flera typer av bärgare. Valet avgöras utifrån din situation.

Ett trångt parkeringsgarage kräver en annan bil än ifall du har kört fast ute på en lerig åker i Järpen. Vi kommer dit du befinner dig för att ge den bästa hjälpen varje gång, oavsett om det är att bara få loss ditt fordon eller transportera det till verkstad.

Vi erbjuder snabb vägassistans

Vägassistans är en mycket populär tjänst som vi erbjuder. Tjänsten innebär att vi hjälper till vid en feltankning i Östersund eller kommer till undsättning om bilen inte startar i Svenstavik.

Andra saker som du kan ringa oss om är starthjälp, punktering eller om bilen plötsligt bara stannar så kan vi göra en första felsökning och i värsta fall köra fordonet till verkstad. Som en extra trygghet för dig efter vägen, att veta om att vi endast är ett samtal bort när något händer.

Assistancekårens tjänster gäller alla försäkringsbolag

Assistancekåren i Jämtland har stor erfarenhet när det kommer till att hjälpa både yrkestrafik och personbilar, och för alla försäkringsbolag. Vårt engagerade företag står redo dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans när du ställs inför tekniska problem, punktering, låsöppning, bränslebekymmer eller om du hamnar i en svår situation, behöver hjälp att bli bärgad eller transportera fordon. Här är Assistancekårens tjänster:

 • Bärgning

  Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.

 • Tungbärgning

  Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Jämtland samordnar vi våra insatser i Jämtlands Län.

 • Vägassistans

  Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, laddassistans, feltankning och hjälp på plats.

 • Assistancekåren Väghjälp från 459 kr/år utan självrisk

  Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk gäller oavsett vem som kör fordonet. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.

 • Laddassistans för elbil 259 kr/år utan självrisk

  Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och Malmö till Kiruna, i tätort eller landsbygd.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Jämtlands län

Hur kan Assistancekåren hjälpa till vid viltolyckor som är vanliga i de djupare skogarna i Jämtlands län?

Vi erbjuder snabb och effektiv assistans vid viltolyckor genom att säkra platsen och samarbeta med räddningstjänsten och polisen. Vårt team är utbildat i att hantera sådana situationer med omsorg och professionalism för att minimera stressen för både våra kunder och det vilda djuret.

På vilket sätt anpassar Assistancekåren sina tjänster för att bemöta de specifika behoven hos turister som besöker Åre under skidsäsongen?

Vi anpassar våra tjänster under skidsäsongen genom att öka beredskapen och tillgängligheten i Åre och närliggande skidorter. Detta innefattar allt från snabba bärgningstjänster för fordon som fastnat i snön till specialiserad assistans för rekreationsfordon, allt för att turisternas upplevelse ska vara så problemfri som möjligt.

Hur fungerar samarbetet mellan Assistancekåren och lokala försäkringsbolag för att underlätta för kunderna i Jämtlands län?

Vårt samarbete med lokala försäkringsbolag innebär att vi kan erbjuda en sömlös serviceupplevelse för kunderna genom direkt fakturering och snabb hantering av försäkringsärenden. Vi arbetar tätt ihop för att säkerställa att våra kunder får den hjälp de behöver utan onödig byråkrati eller fördröjning.

Kan Assistancekåren erbjuda specialiserade bärgningstjänster för rekreationsfordon som husbilar och husvagnar i Jämtlands län?

Ja, vi erbjuder specialiserade bärgningstjänster för husbilar och husvagnar. Vårt team har rätt utrustning och expertis för att hantera dessa fordon på ett säkert och effektivt sätt, oavsett om det handlar om tekniska problem eller situationer där fordonet behöver bogseras från svåråtkomliga platser.

Hur bidrar Assistancekårens tjänster till ökad trafiksäkerhet i Jämtlands län?

Vi bidrar till ökad trafiksäkerhet genom att erbjuda snabb vägassistans och bärgning, vilket minskar risken för sekundära olyckor. Genom vår närvaro och förmåga att snabbt avlägsna fordon från vägen, hjälper vi till att hålla vägarna säkra för alla trafikanter.

Vilka är de mest frekventa orsakerna till att bilister i Jämtlands län behöver använda sig av vägassistans?

De mest frekventa orsakerna inkluderar motorfel, punkteringar och batteriproblem, särskilt under de kalla vintermånaderna. Vi ser även en ökning av assistansbehov relaterade till fordon som fastnat i snö eller is, vilket är vanligt i Jämtlands län.

Hur hanterar Assistancekåren situationer där djur rymt ut på vägen och orsakat trafikstörningar i Jämtlands län?

I situationer där djur orsakat trafikstörningar arbetar vi nära med lokala myndigheter och djurägare för att snabbt och säkert leda bort djuren från vägen. Vårt team är utbildat i att hantera sådana situationer med hänsyn och effektivitet för att minimera risken för både trafikanter och djur.

Vilka förebyggande råd ger Assistancekåren till bilister för att undvika att behöva bärgning under långa körningar i Jämtlands län?

Vi råder bilister att alltid genomföra en fordonsgenomgång innan långa resor, inklusive kontroll av däck, batteri och motorolja. Vi uppmanar också till att ha med nödvändig utrustning för vinterkörning och att alltid hålla en säkerhetsmarginal till andra fordon, särskilt under vinterförhållanden.

Hur effektiv är Assistancekårens laddassistans för elbilar i de mer avlägsna delarna av Jämtlands län?

Vår laddassistans för elbilar är särskilt utformad för att möta behoven hos elbilsförare även i de mest avlägsna delarna av Jämtlands län. Vi ser till att elbilen transporteras till närmaste laddstation och erbjuder starthjälp vilket säkerställer att de kan fortsätta sin resa med minimalt avbrott.

Kan Assistancekåren assistera med transporter av större fordon eller utrustning över de bergiga terrängerna i Jämtlands län?

Ja, vi kan definitivt assistera med transporter av större fordon eller utrustning över Jämtlands läns kuperade terräng. Våra bärgningsfordon och utrustning är speciellt anpassade för att hantera dessa utmanande transporter, säkerställande att vi kan leverera en pålitlig och säker tjänst även under de mest krävande förhållandena.