DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Jämtlands län.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering direkt med ankomsttid, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Jämtlands län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Jämtland som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning. Klicka på den ort där du behöver bärgning!​

Hitta bärgare i Östersund och Jämtlands län

Assistancekåren utför både akuta och planerade uppdrag i Jämtlands län. Är du i behov av bärgare i Östersund är vi snabbt på plats. Vi arbetar dygnet runt och är alltid redo att rycka ut när du ringer efter oss.

Det kan vara en trafikolycka i Sveg eller en planerad transport av ett fordon eller en båt som behöver flyttas. Varje uppdrag är unikt och vi arbetar på ett säkert och systematiskt sätt för att alltid hitta den bästa lösningen för dig.

Bilbärgning i Järpen och Strömsund

Efter vägarna och rullar många olika fordon. Det är anledningen till att Assistancekåren har byggt upp en stor variation av bärgningsbilar. Bilbärgning i Strömsund kan ske av flera typer av bärgare. Valet avgöras utifrån din situation.

Ett trångt parkeringsgarage kräver en annan bil än ifall du har kört fast ute på en lerig åker i Järpen. Vi kommer dit du befinner dig för att ge den bästa hjälpen varje gång, oavsett om det är att bara få loss ditt fordon eller transportera det till verkstad.

Vi erbjuder snabb vägassistans

Vägassistans är en mycket populär tjänst som vi erbjuder. Tjänsten innebär att vi hjälper till vid en feltankning i Östersund eller kommer till undsättning om bilen inte startar i Svenstavik.

Andra saker som du kan ringa oss om är starthjälp, punktering eller om bilen plötsligt bara stannar så kan vi göra en första felsökning och i värsta fall köra fordonet till verkstad. Som en extra trygghet för dig efter vägen, att veta om att vi endast är ett samtal bort när något händer.