DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Sveg

Ångmans Bärgare och Verkstad AB

Telefon: 0680-71 15 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Fabriksgatan 5 A,842 31 Sveg
Email: 23-03@assistancekaren.se
Bärgare station: 23-03 Assistancekåren i Sveg

Välkommen till Assistancekåren Sveg

Ångmans Bärgare & Verkstad AB har varit en del av Assistancekåren sedan 2000. Vårt upptagningsområde är hela Härjedalen med flertalet fjälldestinationer. Hos oss får privatpersoner och yrkesförare snabb hjälp med vägassistans och bärgning i Björnriket, Vemdalen, Lofsdalen, Bruksvallarna, Ramundberget, Tännäs, Tänndalen, Fjällnäs, Vemdalsskalet, Hede, Sveg, Ytterhogdal, Funäsdalen och omkringliggande områden i Jämtlands län och Härjedalen. Assistancekåren i Sveg drivs av erfarna lokala aktörer med lång erfarenhet inom bärgning och vägassistans. Vår station i centralorten Sveg i Härjedalen har två flakbärgare var av en med kran. Vi har även en fyrhjulsdriven servicebil utrustad med vinsch som har en god framkomlighet. Även skoter och fyrhjuling finns på stationen. Vår övriga verksamhet består av hyrbilar, däck och däckverkstad samt verkstad. Med vår starka närvaro i regionen har vi omfattande kunskap om och förståelse för de lokala vägarna, trafikförhållanden under alla årstider och samarbetet med lokala verkstäder.

020-912 912 – Kundservice som alltid är tillgänglig

Oavsett tid på dygnet eller året, kan du alltid lita på Assistancekåren i Sveg för att få snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du ringer till oss, kommer du att få omedelbar hjälp. Vi informerar dig om när vår bärgare kommer att vara på plats och ger dig direktkontakt med bärgaren som är på väg. Vår oavbrutna tillgänglighet garanterar omedelbar assistans med bärgning och vägassistans, något som är avgörande för alla trafikanter i området.

Bärgning, vägassistans och fordonstraNSPORT

Sveg och dess omgivningar är en populär destination som drar besökare året runt till platser som Björnriket, Vemdalen, Lofsdalen, Bruksvallarna, Ramundberget, Tännäs, Tänndalen, Fjällnäs, Vemdalsskalet, Hede, Sveg, Ytterhogdal och Funäsdalen. Assistancekåren i Sveg har etablerat ett effektivt nätverk som täcker hela regionen för att erbjuda snabb hjälp vid behov. Området är känt för sina vackra lokala vägar och många turistattraktioner som lockar trafik genom regionen. Vi är väl medvetna om utmaningarna som kan uppstå, särskilt under vintertid, och våra tjänster är särskilt värdefulla när det gäller att hantera dessa förhållanden. Vägar som väg 140, väg 148 och länsvägar som länsväg 142 och länsväg 143 är vältrafikerade och spelar en viktig roll i att koppla samman olika delar av regionen.

Assistancekårens tjänster är tillgängliga för alla försäkringsbolag Assistancekåren i Sveg har omfattande erfarenhet när det gäller att hjälpa både yrkesförare och privatpersoner, och vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Vårt dedikerade team är tillgängligt dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans vid tekniska problem, punktering, starthjälp, låsöppning, bränsleproblem eller när du behöver hjälp att komma loss eller transportera ditt fordon.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Jämtlands län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Assistancekåren på Instagram