DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Östersund

Akutbärgar´n i Jämtland AB

Telefon: 063-10 70 10
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Opevägen 50,831 92 Östersund
Email: 23-02@assistancekaren.se
Bärgare station: 23-02 Assistancekåren Bärgning & Vägassistans Östersund
Hemsida: www.assistancekaren.se

Assistancekåren i Östersund – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Vår lokala station i Östersund är en del av Assistancekårens nätverk med 150 stationer som samarbetar över hela Sverige. I Östersund är vi det självklara valet när det kommer till vägassistans och bärgning i staden och dess omgivande områden. Med vår långa erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi rustat upp med en mångsidig fordonsflotta, inklusive tungbärgare och flakbärgare, för att effektivt bistå både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, närliggande samhällen och kända platserna i Östersund och dess omgivningar. Staden är känd för sina sevärda platser såsom Jamtli och Östersunds skidstadion, och vår service sträcker sig även till närliggande områden och platser som Åre, Krokom och Överkalix vid behov.

020-912 912 – Tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid lita på Assistancekåren i Östersund för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi håller dig informerad om när vår bärgare förväntas vara på plats, och du har direktkontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, punkteringar, låsöppningar, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Östersund och dess omgivningar, inklusive E14:an, E45:an och andra lokala vägar, är de livsnervar som knyter samman olika delar av staden och de många kända platserna. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekåren tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på Assistancekåren i Östersund. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Östersund och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Östersund för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Jämtlands län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Östersund

Hur anpassar Assistancekåren sin service för olika fordonstyper, från personbilar till husvagnar?

Vi anpassar vår service genom att använda olika bärgningsfordon och utrustning som är speciellt utformad för varje fordonstyp, från lätta personbilar till tunga husvagnar. Vårt team genomgår regelbunden utbildning för att säkerställa att vi har kunskapen och färdigheterna för att hantera en mängd olika fordon på ett säkert och effektivt sätt.

Vilka innovativa tekniker använder Assistancekåren för att snabbt lokalisera och assistera strandade fordon?

Vi använder GPS-teknologi och mobila applikationer för att snabbt lokalisera strandade fordon. Vårt digitala system för larmhantering möjliggör omedelbar kommunikation mellan kunden och närmaste bärgningsbil, vilket minskar väntetiden och effektiviserar hela processen.

Hur bidrar Assistancekåren till hållbarhet inom bilbärgningsindustrin?

Vi bidrar till hållbarheten genom snabb ankomsttid i hela Sverige, vilket minimerar kötider. Dessutom arbetar vi aktivt med att minska vårt koldioxidavtryck genom effektiv logistik och ruttplanering för att minska onödiga körsträckor.

På vilket sätt integrerar Assistancekåren digital teknologi för att förbättra kundupplevelsen?

Vi integrerar digital teknologi genom att erbjuda en användarvänlig app där kunder kan begära hjälp, spåra bärgningsbilens ankomsttid och få uppdateringar i realtid. Våra digitala arbetsflöden säkerställer även att all kundinformation hanteras effektivt för en smidig och transparent serviceupplevelse.

Hur anpassar Assistancekåren sina tjänster för att möta behoven hos internationella resenärer?

Vi erbjuder engelsk support och har erfarenhet av internationella försäkrings- och vägassistanslösningar, vilket gör det enklare för internationella resenärer att få hjälp när de behöver. Dessutom samarbetar vi med ett nätverk av serviceleverantörer över hela Europa för att säkerställa att våra kunder får snabb och kompetent hjälp, även när de är långt från hemmet.

Hur samarbetar Assistancekåren med lokala samhällen och andra organisationer för att förbättra trafiksäkerheten?

Vi samarbetar med lokala samhällen och nationella trafiksäkerhetsorganisationer för att genomföra utbildningsprogram och säkerhetskampanjer. Genom dessa partnerskap bidrar vi med vår expertis och resurser för att öka medvetenheten om trafiksäkerhet och minska antalet olyckor på vägarna.

Hur hanterar Assistancekåren situationer där fordon behöver bärgas från svårtillgängliga platser?

Vi använder specialutrustade bärgningsfordon och tränade bärgare som kan hantera komplexa bärgningar från svårtillgängliga platser. Oavsett om det är i terräng, skog eller i stadsområden med begränsat utrymme, har vi erfarenheten och utrustningen för att utföra bärgningen på ett säkert sätt.

Vilka är de vanligaste orsakerna till att fordon behöver vägassistans, enligt Assistancekårens erfarenhet?

De vanligaste orsakerna inkluderar motorstopp, punkteringar, batteriproblem, och olyckor. Dessa situationer utgör majoriteten av våra uppdrag, och vi är alltid redo att erbjuda snabb och effektiv hjälp för att lösa dessa problem och få våra kunder tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

Vilka försäkringssamarbeten erbjuder Assistancekåren för att ge kunderna extra trygghet?

Vi samarbetar med en rad ledande försäkringsbolag för att erbjuda våra kunder vägassistansförsäkringar och andra relaterade tjänster. Dessa partnerskap säkerställer att våra kunder kan få snabb och effektiv hjälp, oavsett deras försäkringsbolag, vilket ger en extra nivå av trygghet och bekvämlighet.

Vilka typer av fordon kan Assistancekåren i Östersund bärga?

I Östersund kan vi bärga en mängd olika fordonstyper, inklusive personbilar, motorcyklar, husvagnar, lätta och tunga lastbilar. Vårt team är utrustat och utbildat för att hantera allt från standardbärgningar till mer komplexa situationer som kräver specialutrustning.

Assistancekåren på Instagram