DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Östersund.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Östersund

Bärgning, Vägassistans och Fordonstransporter i Östersund – med sol på sommaren och snö på vintern

Assistancekåren i Östersund är din pålitliga partner när det gäller bärgning, vägassistans och fordonstransporter i Östersund och dess omgivningar. Vi är lokal förankrade och alltid redo att hjälpa dig oavsett när du behöver det. Oavsett om du är en privatbilist eller yrkesförare kan du lita på oss för snabb och professionell hjälp.

Våra Tjänster – Bärgning, Vägassistans och Fordonstransporter

Vårt erfarna team erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att säkerställa att du får den hjälp du behöver. Vi är specialiserade på att assistera både personbilar och yrkestrafik, och vi har tungbärgare, flakbärgare och vägassistansutrustning för att hantera olika situationer. Vi är även stolta över att erbjuda den extra tryggheten med vägassistansförsäkringen Assistancekåren Väghjälp utan självrisk.

Utforska Östersund – Kända platser och vägar

Östersund är en stad med fantastisk natur och väl ansluten till flera viktiga vägar och närliggande orter. E14:an, en betydelsefull väg, passerar genom staden och binder samman Östersund med områden som Sundsvall och Trondheim, Norge. Du kan också ta dig till andra vackra platser i Jämtland och närliggande regioner.

Kända Platser att Besöka i Östersund

Östersund erbjuder många kända platser och sevärdheter. Du kan besöka Jamtli, ett friluftsmuseum med historiska byggnader och kulturella utställningar, eller ta en tur till Östersunds Fästning, en välbevarad fästning med en spännande historia. Om du är intresserad av natur och äventyr kan du utforska Oviksfjällen, som erbjuder fantastiska möjligheter till vandring och skidåkning.

Lokal Förankring – Din nära partner på vägen

Vi är stolta över att vara din lokala partner på vägarna i Östersund. Vår starka lokal förankring gör att vi alltid är nära till hands för att hjälpa dig när du behöver det som mest, oavsett om det är i stadstrafiken eller på de omgivande vägarna. Oavsett om du behöver bärgning, vägassistans eller fordonstransporter, kan du lita på oss som din nära och pålitliga partner i Östersund. Din trygghet på vägarna är vår främsta prioritet.