DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Kalmar.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Kalmar

Din bärgare i Kalmar

I Kalmar har du en pålitlig partner när det gäller bärgning och fordonsassistans – Assistancekåren. Vi har samlat våra erfarna bärgare, anslutna till Assistancekåren, redo att rycka ut dygnet runt för att erbjuda hjälp på vägarna i denna vackra stad vid Östersjön i Kalmar län.

Kalmar, känt för sin rika historia och imponerande Kalmar slott, är en charmig stad med ett välutvecklat vägnät som binder samman staden och de omgivande områdena. Vår tjänst är skräddarsydd för att möta de specifika behoven i detta område och säkerställa att du får den assistans du behöver.

För att snabbt få den assistans du behöver, är det enkelt att välja din nuvarande plats i Kalmar eller något av de närliggande områdena och begära bärgning. Alternativt kan du alltid nå oss på vårt rikstäckande larmnummer: 020-912 912.

När olyckan är framme i Kalmar eller något av de omgivande områdena kan du alltid lita på våra erfarna bärgare för att erbjuda hjälp. Vi har omfattande expertis och kan hantera problem med en mängd olika fordonstyper, från personbilar till lastbilar och bussar. Assistancekåren i Kalmar är tillgänglig dygnet runt, året om, och vår högsta prioritet är att säkerställa att du får den assistans du behöver när du som mest behöver den.

Vägassistans och bärgning dygnet runt

I detta område, känt för sin historiska betydelse och vackra kuststräckor, är det avgörande att ha en pålitlig partner för fordonsassistans. För att kunna hantera och assistera vid eventuella problem med fordon har vi en välutrustad vagnpark med tungbärgare. Detta garanterar att vi har de nödvändiga resurserna för att hjälpa dig vid eventuella haverier och nödsituationer på vägen.

Så nästa gång du befinner dig i en knepig situation på vägarna i Kalmar eller något av de omgivande områdena, tveka inte att kontakta våra erfarna bärgare på Assistancekåren i Kalmar. Vi är här för att bistå dig och se till att du snabbt och säkert kommer tillbaka på vägen igen, oavsett tidpunkt eller plats.