DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Kalmar

Bärgning & Transport i Kalmar AB

Telefon: 0480-850 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Franska vägen 20,393 56 Kalmar
Email: 08-05@assistancekaren.se
Bärgare station: 08-05 Assistancekåren Bilbärgning i Kalmar
Hemsida: www.assistancekaren.se

Assistancekåren i Kalmar – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Vår lokala station i Kalmar är en del av Assistancekårens nätverk med 150 stationer som samarbetar över hela Sverige. I Kalmar är vi det självklara valet när det kommer till vägassistans och bärgning i staden och dess omgivande områden. Med vår långa erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi rustat upp med en mångsidig fordonsflotta, inklusive tungbärgare och flakbärgare, för att effektivt bistå både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, närliggande samhällen och kända platserna i Kalmar och dess omgivningar. Staden är känd för sina sevärda platser såsom Kalmar slott, Guldfågeln Arena och Ölandsbron, och vår service sträcker sig även till närliggande områden som Nybro, Oskarshamn och andra grannorter vid behov.

020-912 912 – Tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid lita på Assistancekåren i Kalmar för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi håller dig informerad om när vår bärgare förväntas vara på plats, och du har direktkontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, punkteringar, låsöppningar, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Kalmar och dess omgivningar, inklusive E22:an, väg 25 och länsvägar som länsväg 137 och länsväg 136, är de livsnervar som knyter samman olika delar av staden och de många kända platserna. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekåren hjälper dig oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på Assistancekåren i Kalmar. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Kalmar och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Kalmar för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Kalmar län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Kalmar

Hur anpassar Assistancekåren Kalmar sina tjänster för evenemang på Guldfågeln Arena?

Vi anpassar våra tjänster genom att öka vår beredskap och tillgänglighet under evenemang på Guldfågeln Arena. Detta innebär förstärkt personalstyrka och fordon för att snabbt kunna hantera eventuella uppdrag. Vi samarbetar också nära med evenemangsarrangörerna för att säkerställa en smidig trafikflöde och tillgänglighet.

Hur integrerar Assistancekåren Kalmar hållbarhet och miljövänliga metoder i sina bärgningstjänster?

Vi integrerar hållbarhet och miljövänliga metoder genom att optimera våra rutter för att minska koldioxidutsläppen, att minska kötider vid händelser genom att vara snabbt på plats. Dessutom prioriterar vi utbildning för vår personal om miljövänliga arbetsmetoder.

Hur samarbetar Assistancekåren Kalmar med lokala försäkringsbolag för att underlätta kundens upplevelse?

Vi arbetar nära med lokala försäkringsbolag för att underlätta för våra gemensamma kunder. Detta innebär en sömlös kommunikation och hantering av ärenden, vilket förenklar processen för kunden. Vi strävar efter att göra upplevelsen så problemfri som möjligt, från första kontakt till slutfört uppdrag.

Finns det någon mobilapp som kunder kan använda för att snabbt kontakta Assistancekåren Kalmar eller spåra bärgarens ankomst?

För närvarande utvecklar vi en mobilapp som kommer att möjliggöra för våra kunder att snabbt kontakta oss och spåra bärgarens ankomst. Appen syftar till att förbättra kommunikationen och göra det enklare för kunderna att få hjälp när de behöver det.

Hur anpassar Assistancekåren sina tjänster under Ölands Skördefest för att hantera den ökade trafiken och eventuella vägassistansbehov?

Vi på Assistancekåren ökar vår beredskap under Ölands Skördefest för att kunna hantera den ökade trafiken och de vägassistansbehov som uppstår. Detta innebär att vi positionerar ytterligare resurser och personal i strategiska områden över hela Öland, för att säkerställa att vi kan erbjuda snabb och effektiv hjälp. Vi samarbetar också nära med trafikledningen och lokalpolisen för att kunna agera snabbt vid eventuella trafikstockningar eller olyckor, vilket gör att vi kan minska väntetiderna och förbättra trafikflödet.

Vilka är de största utmaningarna för bilbärgning i Kalmarområdet, särskilt under vintermånaderna?

De största utmaningarna under vintermånaderna inkluderar isiga vägar, snöfall och låga temperaturer som kan leda till ökad risk för olyckor och fordonshaverier. Vi förbereder oss genom att säkerställa att vår utrustning är anpassad för vinterförhållanden och att vår personal är välutbildad för att hantera dessa utmaningar.

Hur påverkar evenemang och säsonger efterfrågan på Assistancekårens tjänster i Kalmar?

Evenemang och säsonger påverkar efterfrågan betydligt. Under sommaren och vid stora evenemang ser vi en ökad efterfrågan på våra tjänster. Vi planerar i förväg för dessa perioder genom att öka vår kapacitet och samarbeta med lokala aktörer för att säkerställa att vi kan möta våra kunders behov.

Hur snabbt kan man förvänta sig hjälp efter att ha kontaktat Assistancekåren Kalmar?

Du får hjälp direkt under samtalet. Du positioneras och får ankomsttid via SMS. Vår ambition att vara på plats snabbt som möjligt, ofta inom 30 minuter. Vi prioriterar snabbhet och effektivitet i vårt arbete för att minimera väntetiden och påfrestningen för våra kunder.

På vilket sätt samarbetar Assistancekåren i Kalmar län med lokala evenemangsarrangörer på Öland för att säkerställa snabb hjälp vid fordonsproblem under stora evenemang som Ironman?

För att tillhandahålla den bästa möjliga servicen under stora evenemang som Ironman på Öland, etablerar vi ett nära samarbete med evenemangsarrangörerna och andra lokala aktörer. Detta samarbete innebär förplanering av resursallokering baserat på förväntade trafikmönster och deltagarantal. Vi informerar även arrangörer och deltagare om våra tjänster och hur man snabbast kommer i kontakt med oss vid behov. Genom att ha dedikerade assistansfordon på plats och en förhöjd beredskap kan vi garantera att deltagare och besökare får snabb hjälp vid eventuella fordonsproblem, vilket bidrar till en smidig och trygg upplevelse för alla inblandade.

Assistancekåren på Instagram