DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Boden.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Boden

Bärgning, Vägassistans och Fordonstransporter i Boden – Vi finns här för dig

Assistancekåren i Boden är din pålitliga partner när det gäller bärgning, vägassistans och fordonstransporter i Boden och dess omgivningar. Vi är lokal förankrade och alltid redo att hjälpa dig oavsett när du behöver det. Oavsett om du är en privatbilist eller yrkesförare kan du lita på oss för snabb och professionell hjälp.

Våra Tjänster – Från Bärgning till Fordonstransporter

Vårt erfarna team erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att säkerställa att du får den hjälp du behöver. Vi kan hjälpa dig med allt från bärgning vid olyckor eller mekaniska problem till vägassistans, inklusive startproblem, punktering och bränslebrist. Dessutom erbjuder vi säkra fordonstransporter för att underlätta din resa.

Välkommen till Boden

Boden och dess omgivningar har mycket att erbjuda för den som vill utforska regionen. Besök Bodens fästning, en historisk plats med mycket att upptäcka om Sveriges militära historia. Ta en tur längs E4:an, som går genom Boden, och fortsätt till Gammelstad Church Town, ett UNESCO-världsarv som erbjuder en inblick i Norrlands traditionella kyrkstäder.

Lokal Förankring – alltid nära dig på vägen

Vi är stolta över att vara din lokala partner på vägarna i Boden. Vår starka lokal förankring gör att vi alltid är nära till hands för att hjälpa dig när du behöver det som mest. Oavsett om du behöver bärgning, vägassistans eller fordonstransporter, kan du lita på oss som din nära och pålitliga partner i Boden. Vi är här för att erbjuda den bärgning och vägassistans du förtjänar, samt hjälpa dig utforska staden och dess omgivningar på ett säkert och bekvämt sätt. Din trygghet på vägarna är vår främsta prioritet.