DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Kalix.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Kalix

Bärgning, vägassistans och fordonstransporter i Kalix – Vi finns här för dig

Assistancekåren i Kalix arbetar med bärgning, vägassistans och fordonstransporter i Kalix och dess omgivningar. Vi riktar oss till både privatbilister och yrkesförare och är alltid redo att erbjuda snabb och professionell hjälp på vägen.

Våra Tjänster – Bärgning, Vägassistans och Fordonstransporter

Vårt erfarna team erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att säkerställa att du får den hjälp du behöver. Vi har tungbärgare, flakbärgare och vägassistansutrustning för att hantera olika situationer på ett professionellt sätt. Vi är även stolta över att erbjuda den extra tryggheten med vägassistansförsäkringen Assistancekåren Väghjälp utan självrisk.

Vägar och vägsträckor i Kalix

Kalix är omgivet av vackra vägar som tar dig genom det norrländska landskapet. Du kan utforska den pittoreska vägen längs Torneälven och njuta av den enastående naturen. E4:an passerar också genom Kalix och binder samman staden med närliggande områden som Luleå och Haparanda.

Kända platser att besöka i Kalix

Kalix erbjuder även några kända platser och sevärdheter. Du kan besöka den historiska Haparanda Stadskyrka eller ta dig ut till havs och utforska skärgården. För de som gillar fiske är Kalix känt för sina laxfiskevatten, och du kan prova lyckan vid Torneälven.

Börgare med lokal förankring

Vi är stolta över att vara din lokala partner på vägarna i Kalix. Vår starka lokal förankring gör att vi alltid är nära till hands för att hjälpa dig när du behöver det som mest, oavsett om det är i stadstrafiken eller på de omgivande vägarna. Oavsett om du behöver bärgning, vägassistans eller fordonstransporter, kan du lita på oss som din nära och pålitliga partner i Kalix. Din trygghet på vägarna är vår främsta prioritet.