DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Kiruna.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Kiruna

Välkommen till Assistancekåren, din bärgare i Kiruna

Assistacekåren är din pålitliga hjälp när det kommer till bärgning och fordonsassistans i Kiruna och dess omgivningar. Vi har samlat våra erfarna bärgare som är anslutna till Assistancekåren, redo att rycka ut dygnet runt för att erbjuda hjälp på vägarna i denna unika stad i Norrbottens län.

Kiruna är känt för sina extrema årstidsvariationer, med långa och kalla vintrar som utgör en av de största utmaningarna för trafikanter i området. Vägnätet sträcker sig genom den vackra men krävande nordliga terrängen. Vår tjänst är anpassad för att möta de specifika behoven i detta område och säkerställa att du får den assistans du behöver, särskilt under de tuffa vintermånaderna.

För att snabbt få den assistans du behöver, är det enkelt att välja din nuvarande plats i Kiruna eller något av de närliggande områdena och begära bärgning. Alternativt kan du alltid nå oss på vårt rikstäckande larmnummer: 020-912 912.

När vintern är som mest påtaglig i Kiruna, med sina extremt låga temperaturer och snötäckta vägar, kan trafikanter ställas inför en rad utmaningar. Vi förstår vikten av att ha en pålitlig partner för fordonsassistans under dessa förhållanden. Våra erfarna bärgare är utrustade för att hantera dessa utmaningar och hjälpa dig vid eventuella haverier eller nödsituationer.

Bärgning och vägassistans dygnet runt 020-912 912

Kiruna är också känt för sin unika geografiska plats och de spektakulära norrskenen som lockar besökare från hela världen. Vi är medvetna om att dessa variationer i turismen och trafiken kan påverka behovet av assistans. Vår service är flexibel och anpassad för att möta de skiftande kraven i detta speciella område.

Så nästa gång du befinner dig på Kirunas vägar, oavsett om det är mitt i vintern eller under någon annan årstid, tveka inte att kontakta våra erfarna bärgare på Assistancekåren i Kiruna. Vi är här för att bistå dig och se till att du snabbt och säkert kommer tillbaka på vägen igen, oavsett tidpunkt eller plats.