DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Överkalix.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Överkalix

Bärgning, Vägassistans och Fordonstransporter i Överkalix – Vi Finns Här för Dig

Assistancekåren i Överkalix är din pålitliga partner när det gäller bärgning, vägassistans och fordonstransporter i Överkalix och dess omgivningar. Vi är lokal förankrade och alltid redo att hjälpa dig oavsett när du behöver det. Oavsett om du är en privatbilist eller yrkesförare kan du lita på oss för snabb och professionell hjälp.

Våra Tjänster – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Vårt erfarna team erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att säkerställa att du får den hjälp du behöver. Vi är specialiserade på att assistera både personbilar och yrkestrafik, och vi har tungbärgare, flakbärgare och vägassistansutrustning för att hantera olika situationer. Vi är även stolta över att erbjuda den extra tryggheten med vägassistansförsäkringen Assistancekåren Väghjälp utan självrisk.

Utforska Överkalix och dess omgivningar

Överkalix och dess omgivningar är känt för sina vackra natursköna vägar som tar dig genom det norrländska landskapet. En av de viktigaste vägarna som ansluter Överkalix är E10, som sträcker sig från Luleå i söder till Kiruna i norr. Du kan även utforska närliggande platser som Kalix och Haparanda längs vägen. För den som är intresserad av historia är Överkalix kyrka en sevärdhet som är väl värd ett besök.

Assistancekåren med lokal Förankring

Vi är stolta över att vara din lokala partner på vägarna i Överkalix. Vår starka lokal förankring gör att vi alltid är nära till hands för att hjälpa dig när du behöver det som mest, oavsett om det är i stadstrafiken eller på de mer avlägsna vägarna i området. Oavsett om du behöver bärgning, vägassistans eller fordonstransporter, kan du lita på oss som din nära och pålitliga partner i Överkalix. Din trygghet på vägarna är vår främsta prioritet.