DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Linköping.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Linköping

Bärgning, vägassistans och Fordonstransporter i Linköping – Vi finns alltid i närheten

Assistancekåren i Linköping är din pålitliga partner när det gäller bärgning, vägassistans och fordonstransporter i Linköping och dess omgivningar. Vi är lokal förankrade och alltid redo att hjälpa dig oavsett när du behöver det. Oavsett om du är en privatbilist eller yrkesförare kan du lita på oss för snabb och professionell hjälp.

Assistancekårens tjänster – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Vårt erfarna team erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att säkerställa att du får den hjälp du behöver. Vi är specialiserade på att assistera både personbilar och yrkestrafik, och vi har tungbärgare, flakbärgare och vägassistansutrustning för att hantera olika situationer. Vi är även stolta över att erbjuda den extra tryggheten med vägassistansförsäkringen Assistancekåren Väghjälp utan självrisk.

Utforska Linköping – Kända platser och vägar

Linköping är en stad som är väl ansluten till flera viktiga vägar och närliggande orter. E4:an, en av Sveriges huvudvägar, passerar genom staden och binder samman Linköping med områden som Norrköping och Stockholm. Du kan också ta dig till andra vackra platser i Östergötland och närliggande regioner.

Linköping erbjuder många kända platser och sevärdheter. Du kan besöka Gamla Linköping, en charmig stadsdel med bevarade byggnader från förr, eller ta en tur till Linköpings Domkyrka, en imponerande katedral med en rik historia. Om du är intresserad av teknik och flyg kan du besöka Flygvapenmuseum, som hyllar Sveriges flyghistoria.

Lokal Förankring och nationell samverkan

Vi är stolta över att vara din lokala partner på vägarna i Linköping. Vår starka lokal förankring gör att vi alltid är nära till hands för att hjälpa dig när du behöver det som mest, oavsett om det är i stadstrafiken eller på de omgivande vägarna. Oavsett om du behöver bärgning, vägassistans eller fordonstransporter, kan du lita på oss som din nära och pålitliga partner i Linköping. Din trygghet på vägarna är vår främsta prioritet.